Spectrum 15W LED spot
Hvid, 12V, G53, AR111

Ny

Billigst på PriceRunner

Pæren leveres med en lysstyrke på 950 lumen, og en spredning på 45 grader. Dæmpning af denne pære er ikke muligt, med et forbrug på 15 watt. Kuløren på lyset er 3000K, se beskrivelse længere nede. Fatningen er G53 og RA værdien er >= 85


 


Data om produktet:

Effekt: 15W.

Tilsluttes til 230V forsyning.

Lysstyrke på 950 lumens og et fokuseret lys på 45 grader, der sikrer et kontrolleret lys.

Kulør på lyset:

Vælg imellem 2 kulører: Varm hvid (3000K) og Neutral hvid (4000K).

Varm kulør - Giver en behagelig og afstressende atmosfære, hvor man kan nyde det varme lys, der er med til at skabe en hyggelig stemning.

Neutral kulør - Giver det perfekte og effektive arbejdsmiljø. Lyset er uden blå eller gule toner i lyset, så belyste emner fremstår helt naturlige.

Dette LED spot med en effekt på 15W er ideelt til forskellige belysningsopgaver. Med et fokuseret lys på 45 grader kan du kontrollere og rette lyset præcist, hvor du ønsker det. Lysets lysstyrke på 950 lumens sikrer en tilstrækkelig mængde lys til at belyse rummet eller objekterne på en effektiv måde.

En vigtig funktion ved dette LED spot er, at det tilsluttes til en standard 230V forsyning. Dette gør det nemt at installere og bruge uden behov for ekstra transformatorer eller omfattende installationer.

Ved valg af kulør kan du vælge mellem varm hvid (3000K) eller neutral hvid (4000K). Varm hvid giver en behagelig og afstressende atmosfære, der er perfekt til afslapning og hygge. Det skaber en varm og indbydende stemning, der er ideel til boligområder eller steder, hvor man ønsker en hyggelig atmosfære.

På den anden side giver neutral hvid et mere klinisk og effektivt arbejdsmiljø. Lyset er uden blå eller gule toner, hvilket gør belyste emner ser naturlige og neutrale ud. Denne kulør er ideel til arbejdsområder, hvor nøjagtig farvegengivelse er vigtig, f.eks. i et laboratorium eller et kunstværksted.

Uanset hvilken kulør du vælger, kan du være sikker på, at dette LED spot vil give dig pålidelig og energieffektiv belysning. Med den lave effekt på 15W er denne spotlampe et miljøvenligt alternativ til traditionelle lyskilder og kan hjælpe med at reducere energiomkostningerne.

Samlet set er dette LED spot 15W, AR111 / G53, 12V, 950lm et fantastisk valg til forskellige belysningsbehov, uanset om det er til afslapning i hjemmet eller effektivt arbejde på arbejdspladsen.

Flere detaljer

DKK 137,00

- +

  • Varm
  • Neutral

På lager.
 
Produkt information
Lys
KulørVarm hvid
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke950 lumens
Spredning45 grader
Effekt og spænding
Forbrug15w
Spænding230V
EnergimærkeG (A-G)
Dimensioner
Iframe