HiluX S7
V.2, RA92, Dæmpbar, G9

5714255003536
Ny

Billigst på PriceRunner
HiluX S7 er en fantastisk lyskilde, som skaber en behagelig og varm atmosfære med dens pæne hvide farve på 2700K. Lyset har en imponerende farvegengivelse på mere end Ra>92, hvilket betyder, at det er i stand til at gengive rummets farver korrekt. Det er helt essentielt for at skabe den rette stemning og atmosfære i et rum.

Den dæmpbare S7 fra danske HiluX er designet med en G9 fatning, hvilket gør den kompatibel med de fleste armaturer, som bruger denne type fatning. Det betyder, at du kan udskifte dine eksisterende lyskilder med S7'en og nyde godt af dens kvalitetslys uden at skulle skifte hele armaturet ud.

Som en ekstra kvalitetsstempel overholder S7 også Dansk Standard IEEE-1789-2015 for flimmerfri LED lyskilder. Dette betyder, at du kan være sikker på, at lyset fra S7 er stabilt og behageligt for øjnene, hvilket er særligt vigtigt, hvis du bruger lyset i længere perioder eller i områder med hyppig belysningsskift.

Med HiluX S7 får du altså ikke kun et smukt lys, men også en pålidelig og kvalitetsfuld lyskilde, som vil gøre en forskel i dit hjem eller på din arbejdsplads. Det er vigtigt at vælge den rette belysning, da lys spiller en stor rolle i vores daglige liv. Det kan påvirke vores humør, produktivitet og endda vores generelle trivsel. Med S7'en kan du være sikker på at skabe den rette atmosfære og lysforhold i dit hjem eller arbejdsområde.

Så hvis du leder efter en pålidelig, dæmpbar og flimmerfri LED lyskilde med en imponerende farvegengivelse, så er HiluX S7 det oplagte valg for dig. Tag kontrol over belysningen og skab den rette stemning med S7'en, som kombinerer kvalitet, funktionalitet og enkelthed i ét produkt. Der er ingen tvivl om, at S7'en fra HiluX er et skridt fremad i fremstillingen af LED lyskilder, og den vil med sikkerhed give dig glæde i mange år fremover.


Funktioner og specifikationer:

Type: LED-dæmpbar pære

Effekt: 5W

Fatning: G9

Spænding: 230V

Lysstyrke: 450 lumens

Spredning: 360 grader

Lyskvalitet: Ekstra høj med RA værdi på 90-95

Dimensioner: 55 x Ø18.5 mm

IP-klassificering: IP20 (Ikke vandafvisende)

Produktbeskrivelse:

Den HiluX S7 V.2 RA92 dæmpbare LED-pære er en ideel løsning til at skabe et levende og naturligt lys i ethvert rum. Med en lysstyrke på 450 lumens og en spredning på 360 grader sikrer denne LED-pære en jævn fordeling af lys, hvilket gør det ideelt til belysning af både store og små områder.

Den ekstra høje lyskvalitet med en RA værdi på 90-95 betyder, at denne LED-pære giver et flot og sprudlende lys, der viser alle farver på deres bedste måde. Dette gør det til et perfekt valg selv i de mest krævende belysningssituationer, hvor nøjagtig farvegengivelse er afgørende.

Denne LED-pære kan dæmpes, hvilket giver dig mulighed for at justere lysstyrken efter behov og skabe den ønskede stemning i rummet. Med dimensioner på 55 x Ø18.5 mm passer denne LED-pære let ind i de fleste armaturer.

Det skal dog bemærkes, at denne LED-pære har en IP20-klassificering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor anbefales det at bruge den indendørs eller i tørre omgivelser.

Samlet set er HiluX S7 V.2 RA92 dæmpbare LED-pære et kvalitetsprodukt, der kombinerer enestående lyskvalitet, dæmpbar funktion og en jævn lysfordeling, hvilket gør den til det ideelle valg til din belysningsbehov.

Flere detaljer

DKK 89,00

- +

Forventes på lager igen: 11/07/2024

 
Produkt information
Lys
KulørVarm hvid
Varm hvid kulør2700K
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke450 lumens
Spredning360 grader
RA>= 93
Effekt og spænding
Forbrug5w
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 230V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Dimensioner
FatningG9
Dybde55 mm.
Diameter18.5 mm.
Iframe