Spectrum 4W LED pære
GU10, 230V, matteret hvid plast

Ny

Billigst på PriceRunner


Produktbeskrivelse

Den Spectrum 4W LED pære med GU10 fatning er en energieffektiv og holdbar lyskilde, der er ideel til brug i hjemmet eller på kontoret. Med et lavt energiforbrug på kun 4W og en høj lysstyrke på 300 lumens, er denne LED pære både miljøvenlig og økonomisk fordelagtig. Pæren tilsluttes direkte til en 230V forsyning, hvilket gør den nem at installere og bruge.

En af de fremragende funktioner ved denne LED pære er dens høje spredning på 110 grader, der sikrer en jævn fordeling af lyset i rummet. Dette skaber en behagelig belysning, der ikke efterlader mørke områder. Med en høj lyskvalitet og en RA værdi på 80-85, viser pæren alle farver ægte og klart. Den naturlige farvegengivelse gør denne LED pære egnet til de flestes behov.

Du har mulighed for at vælge mellem tre forskellige kulører, hver med deres egen unikke karakter. Varm hvid (3000K) skaber en afslappende atmosfære og hyggelig stemning. Neutral hvid (4000K) er perfekt til effektive arbejdsmiljøer, hvor farver vises korrekt. Kold hvid (6000K) er ideel til specielle formål som malerkabiner eller akvarier.

Den matte hvide plastikfinish på pæren giver den et stilfuldt og moderne udseende, der passer til enhver indretning. Med dimensioner på 59 x Ø49 mm er pæren kompakt og nem at placere i forskellige armaturer og lamper.

Samlet set er Spectrum 4W LED pære en pålidelig og effektiv lyskilde, der opfylder forskellige belysningsbehov. Uanset om du har brug for behageligt lys derhjemme eller præcist lys på arbejdspladsen, vil denne LED pære levere pålideligt og konsistent lys.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 13,00

- +

  • Varm
  • Neutral
  • Kold
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
Lys
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
Kold hvid kulør6000K
Lysstyrke300 lumens
Spredning110 grader
RA>= 82
Forventet levetid L8017.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug4w
Spænding230V
EnergimærkeG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningGU10
Højde59 mm.
Diameter49 mm.