Spectrum 4W LED pære
GU10, 230V, matteret hvid plast

Ny

Billigst på PriceRunner


Produktbeskrivelse

Denne Spectrum 4W LED pære er en ideel løsning til forskellige belysningsbehov. Med sin GU10 fatning kan den nemt tilsluttes til en 230V forsyning, hvilket sikrer nem og praktisk installation.

Lysstyrken på 300 lumens og den høje spredning på 110 grader betyder, at lyset fordeler sig jævnt i rummet og sikrer optimal belysning. Dette er især vigtigt i rum, hvor det er nødvendigt med en god lysfordeling, f.eks. i stuer, køkkener eller kontorer.

Vigtigheden af lyskvalitet kan ikke undervurderes, og denne LED pære leverer en fremragende lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette sikrer, at alle farver vises flot og ægte, og at lyset fremstår naturligt. Uanset om det er til hverdagsbrug eller specielle anledninger, vil denne pære imødekomme de flestes behov for en høj lyskvalitet.

Kulør på lyset

Med mulighed for at vælge mellem tre forskellige kulører, kan du tilpasse lyset efter dine præferencer og behov.

  • Varm hvid (3000K): Denne kulør skaber en behagelig og afstressende atmosfære, hvor det varme lys fremmer hygge og komfort.
  • Neutral hvid (4000K): Med denne kulør får du et perfekt og effektivt arbejdsmiljø. Lyset er uden blå eller gule toner, så belyste emner fremstår helt naturlige.
  • Kold hvid (6000K): Denne kulør giver et koldt lys med et tydeligt blåligt skær. Det bruges sjældent i Skandinavien, men er populært til specielle formål som malerkabiner, akvarier og dekoration.

Når det kommer til dimensioner, har denne LED pære en praktisk størrelse på 59 x 49 mm. Dette gør den nem at installere og passer let ind i enhver lampe eller armatur.

Uanset om du har behov for belysning i hjemmet, på arbejdspladsen eller andre steder, vil Spectrum 4W LED pæren imødekomme dine belysningskrav med sit høje lysniveau, gode lyskvalitet og muligheden for at tilpasse lyskulør efter behov.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 13,00

- +

  • Varm
  • Neutral
  • Kold
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
Lys
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
Kold hvid kulør6000K
Lysstyrke300 lumens
Spredning110 grader
RA>= 82
Forventet levetid L8017.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug4w
Spænding230V
EnergimærkeG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningGU10
Bredde59 mm.
Dybde49 mm.
Iframe