Spectrum 4W LED spot
Sort, 230V, GU10

Ny

Billigst på PriceRunner

Giver et flot og behageligt lys med samme spredning som en standard GU10 pære.
En af vores mest populære GU10 spots.


Produkt detaljer:

Spectrum 4W LED spot, Sort, 230V, GU10

Produkt beskrivelse:

Dette 4W LED spot fra Spectrum er det perfekte valg, når du ønsker et energieffektivt og stilfuldt lys i dit hjem eller på din arbejdsplads. Med en GU10 fatning og mulighed for tilslutning til en almindelig 230V forsyning, er dette spot let at installere og bruge.

Med en imponerende lysstyrke på 360 lumens og et fokuseret lys på 38 grader, kan du være sikker på at få et kontrolleret og behageligt lys, der oplyser rummet præcist. Den høje lys-kvalitet med en RA værdi på 80-85 sikrer, at alle farver vises flot og ægte, hvilket gør dette spot ideelt til en lang række behov.

Dette spot kommer i en neutral hvid (4000K) kulør, som giver det perfekte og effektive arbejdsmiljø. Lyset er fri for blå eller gule toner, hvilket sikrer, at de belyste genstande fremstår helt naturlige og præcise.

Med dimensioner på 57 x Ø50 mm passer dette spot smukt ind i de fleste rum uden at være for dominerende. Vær opmærksom på, at dette spot har en IP20 klassifikation, hvilket betyder, at det ikke er modstandsdygtigt over for vand og derfor bør anvendes indendørs.

Uanset om du har brug for belysning til din stue, køkken, kontor eller hvor som helst ellers, vil dette Spectrum 4W LED spot med sin imponerende lysstyrke, høje kvalitet og neutrale hvide kulør være den perfekte løsning for dig.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 19,00

- +

  • Neutral
  • Ikke dæmpbar
  • Sort

På lager.
 
Produkt information
Lys
Neutral hvid kulør4000K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke360 lumens
Spredning38 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug4w
Spænding230V
Spændingsinterval220-240V,50Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningGU10
Højde57 mm.
Diameter50 mm.
MaterialePVC
Iframe