Prolumo 105W Bar Slim E-godkendt
LED lysbar, dual positionslys

prolumo.105w.52cm
Ny

Billigst på PriceRunner

Prolumo SLIM er E-godkendte flade LED lysbarer med dual / dobbelt indbygget LED positionslys, der lyser i bunden af baren i "neon-effekt". Det giver dig mulighed for at skifte mellem hvidt og gult posionslys ved en hver lejlighed, så det passer lige præcis til dit køretøj.

  • Den har et yderst langt og skarpt fjernlys. 
  • Lygten er E-godkendt og
    med mulighed for IKKE E-godkendt (Off-road / boost) fjernlys.

52 cm E-godkendt lys: 3730 effektive lumen
52 cm Off-road / boost lys: 6332 efektive lumen

Off-road lyset tændes ved at tænde lygten i 2 sekunder, derefter tænder og slukker lyset 3 gange inden for 5 sekunder. Herefter vil den lyse med off-road lyset. For at gå tilbage til det E-godkendte lys, sluk lys i 5 sekunder og gentag overstående.
Lygten / lygterne husker sidste indstillingen, så du ikke behøver at  installere den fra ny hver gang.

Frontglasset er produceret i et ridsefast og uknuseligt glas, og lygtehuset er lavet i pulverlakeret aluminium for at opnå et slank design og god køling til dioderne.

De medfølgende beslag er produceret i rustfrit stål.

Lygterne leveres med et DT Deutsch-stik med tilhørende modpart, der gør installationen meget enkel.

  • Sort: Stel / -
  • Rød: Fjernlys
  • Hvid: Hvidt positionslys
  • Gul: Gult positionslys


Effektiv og langtidsholdbar LED lysbar

Denne Prolumo 105W Bar Slim LED lysbar er det perfekte valg, hvis du leder efter et pålideligt og kraftfuldt lys til din bil, lastbil eller køretøj. Med en imponerende effekt på 105W og en lysstyrke på hele 8820 lumens, giver denne lysbar en kraftig belysning, der hjælper dig med at navigere i enhver situation.

Lang levetid og høj kvalitet

Denne LED lysbar er designet til at levere optimal ydeevne og holdbarhed. Ved at bruge LED af den højeste kvalitet sikres en lang og sikker drift op til 50.000 timer, med minimalt fald i lysstyrke over tid. Den professionelle og driftssikre driver samt den effektive køling bidrager til produktets lange levetid og pålidelighed.

Vandtæt og alsidig design

Med en IP68-klassificering er denne LED lysbar vandtæt og kan ligge under vand i op til 1 meters dybde, hvilket gør den ideel til brug i alle vejrforhold og terræner. Den slanke og kompakte størrelse på 522 x 40 x 54 mm gør det nemt at montere den på forskellige køretøjer.

Praktiske funktioner

Denne LED lysbar har dual positionslys, hvilket giver dig muligheden for at bruge den til forskellige formål såsom kørsel, arbejde eller off-road eventyr. Med en tilslutning til 10-30V forsyning er den nem at installere og kan tilpasses til forskellige køretøjer.

Med den integrerede lyskilde er der ikke behov for udskiftning af pærer, hvilket gør denne LED lysbar vedligeholdelsesfri og økonomisk over tid. Uanset om du har brug for ekstra lys på vejen eller ude i terrænet, vil denne Prolumo 105W Bar Slim LED lysbar opfylde dine behov og holde dig sikkert belyst i enhver situation.

Flere detaljer

DKK 1.395,00

- +

På lager.
 
Produkt information
Lys
KulørKold hvid
Kold hvid kulør5700K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke8820 lumens
Forventet levetid L8050.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug105w
Spænding10-30V
Dimensioner
Højde40 mm.
Bredde522 mm.
Dybde54 mm.
MaterialeAluminium+PC
Iframe