V-Tac 50W LED pære
T140, E27 med E40 ringadapter

Ny

Billigst på PriceRunner

V-Tac 50W LED pære er et kraftigt lyskildeprodukt.

Denne pære har en lysstyrke på 5400 lumens og en høj spredning på 160 grader, som giver et behageligt og jævnt fordelt lys.

Pæren er i stand til at levere et naturligt lys med en RA værdi på 80 uden blå eller gule toner.

Det er desuden udstyret med 2 års producentgaranti, så den forventes at kunne holde op til 20.000 timer med minimalt fald i lysstyrke.

Pæren har en E27 stor fatning og kan forsynes med 230V.

Den har dimensioner på 220 x Ø138 mm.


Produktbeskrivelse af V-Tac 50W LED pære

Den kraftfulde V-Tac 50W LED pære er det ideelle valg for dig, der ønsker at opgradere dit belysningsmiljø med den nyeste LED-teknologi. Denne pære tilbyder en effektiv og energibesparende belysningsløsning med dens patenterede design og pålidelige ydeevne.

Med en lysstyrke på 5400 lumens leverer pæren et skarpt og retningsbestemt lys med en spredning på 160 grader. Denne spredningsvinkel sikrer en jævn fordeling af lys i rummet, hvilket gør det idéelt til både private og professionelle miljøer.

Lyskvalitet og farvegengivelse

Pæren har en imponerende høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, hvilket sikrer, at alle farver bliver vist naturligt og autentisk. Det er således et glimrende valg for arbejdsområder, hvor farveægthed er afgørende.

Kulør på lyset

Den findes i en neutral hvid (4000K) farvetone, som skaber det perfekte arbejdsmiljø uden blå eller gule nuancer. Dette betyder, at belyste objekter og overflader fremstår præcist, hvilket fremmer produktivitet og komfort.

Praktisk information

V-Tac 50W LED pæren er udstyret med en almindelig E27 stor fatning og kommer med en E40 ringadapter, hvilket gør den kompatibel med forskellige armaturer. Dette betyder, at installation og udskiftning af pæren er både nem og praktisk.

For yderligere bekvemmelighed er pæren designet med dimensioner på 220 x Ø138 mm og er nemt tilsluttet til en 230V forsyning. Dette gør den til et nemt valg for de fleste almindelige belysningsbehov i hjemmet eller kontoret.

Yderligere egenskaber

  • IP20 beskyttelsesgrad – Pæren er ikke modstandsdygtig over for vand, og derfor velegnet til brug i tørre indendørsområder.

Sammensætningen af dens tekniske egenskaber og alsidighed gør V-Tac 50W LED pæren til en fremragende investering i enhver moderne belysningsløsning. Uanset om du ønsker at forbedre belysningen i et hjemligt arbejdsområde eller et professionelt miljø, tilbyder denne pære både holdbarhed og høj ydelse.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

V-Tac Europas 3 største LED producent

Flere detaljer

DKK 89,00

- +

  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Neutral hvid kulør4000K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke5400 lumens
Spredning160 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8020.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug50w
Spænding230V
Spændingsinterval220-240V,50Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningE27
Højde220 mm.
Diameter138 mm.
MaterialePVC