Spectrum 11W LED pære
G125, kultråd, matteret, E27

Ny

Billigst på PriceRunner


Effektivitet og Stil Kombineret i En Elegant LED Pære

Oplev en perfekt kombination af effekt og stil med vores Spectrum 11W LED pære. Denne pære er ikke blot et almindeligt belysningselement, men en elegant tilføjelse til ethvert rum med sit G125 design og matterede udseende.

Lysstyrke og Kvalitet

Med en effekt på 11W og forsynet med en E27 stor fatning, sikrer denne pære maksimal lyskvalitet. Den kan nemt tilsluttes til en standard 230V forsyning. Pæren har en imponerende lysstrøm på 1250 lumens, der skaber en lys og imødekommende atmosfære i rummet. Med en spredningsvinkel på 300 grader opnås en jævn og ensartet fordeling af lyset.

Nøjagtigt Farvegengivelse

Den høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 sikrer, at du får et naturligt og klart lys, der flot viser alle farver. Dette er ideelt for ethvert miljø, hvor farvegengivelse er essentiel, hvad enten det er i hjemmet eller på arbejdspladsen.

Tilgængelige Lysfarver

  • Varm Hvid (3000K) - Skab en rolig og hyggelig atmosfære, perfekt til stuer og soveværelser. Det varme lys er ideelt til afslapning.
  • Neutral Hvid (4000K) - Ideel til kontorer og arbejdsområder, hvor præcist og naturligt lys er nødvendigt uden forstyrrende blå eller gule nuancer.

Dimensioner og Design

Med dimensionerne 178 x 125 mm passer denne pære i de fleste armaturer og tilføjer et strejf af elegance til enhver indretning. Den subtilt matterede overflade bringer et moderne touch, der vil komplementere både klassiske og moderne interiører.

Opgrader din belysning med vores Spectrum 11W LED pære, og nyd den perfekte blanding af funktionalitet, kvalitet og æstetik. Uanset om du ønsker en behagelig atmosfære eller et effektivt arbejdsmiljø, tilbyder denne pære de rette belysningsmuligheder for dine behov.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 71,00

- +

  • Varm
  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
Lys
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
Lysstyrke1250 lumens
Spredning300 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug11w
Spænding230V
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningE27
Bredde178 mm.
Dybde125 mm.