Lifud 8W dæmpbar LED driver
Triac fasedæmp, 300-350 mA, 12-22V

Ny

Billigst på PriceRunner
300mA

350mA


Lifud 8W dæmpbar LED driver er en kvalitetsdriver, der sikrer en stabil og pålidelig drift af dit LED-lys. Med en effekt på 8W og mulighed for at tilslutte til en 230V forsyning, er denne driver ideel til en bred vifte af LED-lysapplikationer. .

.

En af de mest imponerende funktioner ved Lifud 8W dæmpbar LED driver er dens dæmpbare egenskaber. Dette giver dig mulighed for at justere lysstyrken efter dine behov og skabe den rette atmosfære i ethvert rum. Og med en producentgaranti på 5 år kan du være sikker på, at din LED-driver vil yde optimalt i mange år fremover..

.

Lifud 8W dæmpbar LED driver er også designet med flicker-free teknologi, hvilket betyder, at den producerer flimmerfrit lys. Dette er en vigtig funktion for dem, der er følsomme over for flimmer, som kan forårsage hovedpine, øjenbelastning og andre ubehagelige bivirkninger. Flicker-free lys er også ideelt til brug i forbindelse med foto- og videoproduktion, hvor det er vigtigt at undgå flimmer og sikre en jævn og ensartet belysning..

.

Med dimensioner på 97 x 31 x 46 mm er Lifud 8W dæmpbar LED driver kompakt og nem at installere i enhver LED-lysapplikation. Og med dens høje kvalitet og pålidelige ydelse er denne LED-driver en fremragende investering for enhver, der ønsker at opgradere deres belysning til LED-teknologi.


Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 77,00

- +

  • Dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
Lys
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Effekt og spænding
Forbrug8w
Spænding230V
Spændingsinterval12 - 22V
Dimensioner
Højde31 mm.
Bredde97 mm.
Dybde46 mm.
MaterialeABS Plastik