LED strips

LED strips i mange forskellige styrker. Vi fører LED strip i både almindelig og vandtæt udgave. Er du i tvivl om hvilke LED strips du skal bruge? Så kontakt os venligst og vil være dem behjælpelig.

Prisgaranti på led projektører

LED strips – Få en hyggelig belysning i dit hjem

LED strips fra Mrperfect.dk – Få en hyggelig belysning. Er du ude efter ny belysning? Og så endda en hyggelig belysning? Så er du kommet til det rette sted. LED strips er det helt nye inden for moderne belysning og er en rigtig hyggespreder. De puster dejligt, nyt liv, uanset hvor du placerer dem. Giv dig god tid, når du skal vælge, så du får den helt rigtige. Overvej at købe dem online. Her er kvaliteten i top og prisen i bund. Det er nemt, og så bliver dine LED strips leveret direkte hjem til din dør.

Læs mere om det nyeste trend indenfor LED strips

Med LED strips kan du slippe din kreativitet løs og belyse steder der ellers har været umuligt at komme til. Specielt til højtider som jul, kan du udnytte denne fleksibilitet som strips har og gøre din nabo misundelsesværdig. Mrperfect.dk har prisgaranti på LED strips i bedste kvalitet og du skal derfor aldrig tøve med at kontakte os, såfremt du ønsker rådgivning eller inspiration.

Hvad er LED strips?

Der findes flere forskellige LED strips modeller, så du skal overveje både farve og antal smd’er. Farven skal passe til dit temperament og være en farve, du ser som den rigtige i forhold til belysning. Vælg mellem en ens farve i alle stripsene eller en strip med forskellige farver i. Der er et stort udvalg at gå på opdagelse i. Antallet af smd’er på strippen har betydning for, hvor meget lys du får. Så alt efter, hvor meget lys du ønsker, skal du vælge antal smd’er ud fra det. Det eneste, du skal huske på, er, at jo flere strips, jo højere forbrug. Men fortvivl ikke – LED strips bruger slet ikke den samme mængde strøm som andre pærer. 

Hvorfor LED strips?

LED stripsens betydning – Få en hyggelig belysning er et af de plusser, du får med i købet, når du køber LED strips. Men udover en hyggelig belysning, får du også en energirigtig belysning. Du bremser simpelthen din elmåler, så den ikke kører så stærkt, hvis du bytter LED strips ud med nogle andre pærer i din bolig. Allerede fra dag 1 kan du se, at du sparer store procenter på elregningen (helt op til 60%). Og hvem har ikke lyst til at give sin elregning et godt hak nedad? Vælger du at tilføje LED strips til din nuværende belysning uden at erstatte dem med andre pærer, vil du næsten ikke kunne se det på din elmåler. Så lidt strøm bruger de. LED strips har også en lang holdbarhed, så når du først har investeret i LED strips, kan du nyde dem i lang, lang tid. Besparelse og holdbarhed er to vigtige faktorer at have med i dine overvejelser, når du skal på jagt efter ny belysning. 

Er du helt pjattet med super fed belysning med LED strips?

LED strips – Få en hyggelig belysning. Denne belysning kan du få lige, hvor du ønsker det. LED strips kan du nemlig bruge både indenfor og udenfor. Og går du med kreative tanker om fx at sno dem i et rør med vand, kan det også sagtens lade sig gøre. LED strips kan fås vandtætte, så det er bare med at springe ud i kreativiteten. LED strips – Få en hyggelig belysning kan du altså opnå alle de steder, du ønsker. I haven. I skabet. På væggen. I bilen. I poolen. Under sofaen. Det er kun fantasien, der sætter grænser. De er så fleksible, at du også kan forme dem efter behov, som firkanter, fartstriber på væggen, omkring en lampe og som en slange rundt fjernsynet.