Filter

Pris
DKK 0 DKK 0
Kulør
mere.. mindre
Filter

LED Strip

LED strips

LED strips i mange forskellige styrker. Vi fører LED strip i både almindelig og vandtæt udgave. Er du i tvivl om hvilke LED strips du skal bruge? Så kontakt os venligst og vil være dem behjælpelig.

Prisgaranti på led projektører

LED strips – Få en hyggelig belysning i dit hjem

LED strips fra Mrperfect.dk – Få en hyggelig belysning. Er du ude efter ny belysning? Og så endda en hyggelig belysning? Så er du kommet til det rette sted. LED strips er det helt nye inden for moderne belysning og er en rigtig hyggespreder. De puster dejligt, nyt liv, uanset hvor du placerer dem. Giv dig god tid, når du skal vælge, så du får den helt rigtige. Overvej at købe dem online. Her er kvaliteten i top og prisen i bund. Det er nemt, og så bliver dine LED strips leveret direkte hjem til din dør.

Læs mere om det nyeste trend indenfor LED strips

Med LED strips kan du slippe din kreativitet løs og belyse steder der ellers har været umuligt at komme til. Specielt til højtider som jul, kan du udnytte denne fleksibilitet som strips har og gøre din nabo misundelsesværdig. Mrperfect.dk har prisgaranti på LED strips i bedste kvalitet og du skal derfor aldrig tøve med at kontakte os, såfremt du ønsker rådgivning eller inspiration.

Hvad er LED strips?

Der findes flere forskellige LED strips modeller, så du skal overveje både farve og antal smd’er. Farven skal passe til dit temperament og være en farve, du ser som den rigtige i forhold til belysning. Vælg mellem en ens farve i alle stripsene eller en strip med forskellige farver i. Der er et stort udvalg at gå på opdagelse i. Antallet af smd’er på strippen har betydning for, hvor meget lys du får. Så alt efter, hvor meget lys du ønsker, skal du vælge antal smd’er ud fra det. Det eneste, du skal huske på, er, at jo flere strips, jo højere forbrug. Men fortvivl ikke – LED strips bruger slet ikke den samme mængde strøm som andre pærer. 

Hvorfor LED strips?

LED stripsens betydning – Få en hyggelig belysning er et af de plusser, du får med i købet, når du køber LED strips. Men udover en hyggelig belysning, får du også en energirigtig belysning. Du bremser simpelthen din elmåler, så den ikke kører så stærkt, hvis du bytter LED strips ud med nogle andre pærer i din bolig. Allerede fra dag 1 kan du se, at du sparer store procenter på elregningen (helt op til 60%). Og hvem har ikke lyst til at give sin elregning et godt hak nedad? Vælger du at tilføje LED strips til din nuværende belysning uden at erstatte dem med andre pærer, vil du næsten ikke kunne se det på din elmåler. Så lidt strøm bruger de. LED strips har også en lang holdbarhed, så når du først har investeret i LED strips, kan du nyde dem i lang, lang tid. Besparelse og holdbarhed er to vigtige faktorer at have med i dine overvejelser, når du skal på jagt efter ny belysning til hjemmet. 

Er du helt pjattet med super fed belysning med LED strips?

LED strips – Få en hyggelig belysning. Denne belysning kan du få lige, hvor du ønsker det. LED strips kan du nemlig bruge både indenfor og udenfor. Og går du med kreative tanker om fx at sno dem i et rør med vand, kan det også sagtens lade sig gøre. LED strips kan fås vandtætte, så det er bare med at springe ud i kreativiteten. LED strips – Få en hyggelig belysning kan du altså opnå alle de steder, du ønsker. I haven. I skabet. På væggen. I bilen. I poolen. Under sofaen. Det er kun fantasien, der sætter grænser. De er så fleksible, at du også kan forme dem efter behov, som firkanter, fartstriber på væggen, omkring en lampe og som en slange rundt fjernsynet.

LED strips er det nyeste skud på stammen inden for moderne belysning til danske boliger. Disse strips er tilegnet dig, der sætter pris på god- og hyggelig belysning i alle boligens rum. Interessen for disse LED-baserede strips er eksploderet de seneste år, hvilket der er mange gode grunde til.

Skab den rette atmosfære med LED strips fra Mrperfect.dk

Inden for strips findes der rigtigt mange forskellige modeller, som appellerer til forskellige behov. Skal du købe LED strips, skal du f.eks. tage stilling til, hvorvidt du ønsker en ensfarvet- eller flerfarvet model. I forhold til farvevalg kan du med fordel vælge en farve, der passer til din personlige smag og dit temperament.

Farvemulighederne er mange, så det er nærmest kun fantasien, der sætter grænser for, hvad der er realistisk. Der er naturligvis nogle farver, der er mere klassiske til belysning end andre. Ikke desto mindre har du rig mulighed for at skabe den ønskede stemning med LED strips i de farver, som du holder mest af. Der er endda mulighed for at skifte farve på visse strips, så du kan regulere farven efter dit humør og stemning.

Hvor meget lys du får afhænger af smd’er, der er en vigtig faktor inden for belysning. Det er nemlig en faktor, der siger noget om, hvor meget lys man får. Antallet af smd’er har direkte indflydelse på strømforbruget, men det skal man ikke lade sig skræmme af. Det er nemlig en realitet, at LED strips er særdeles billige i drift. Takket være de LED-baserede strips kan du skåne både pengepung og miljø.

Skån pengepung og miljø med LED strip

Som du allerede er blevet kort introduceret for, kan du skåne både pengepung og miljø med disse fantastiske strips. Sammenligner du med traditionelle belysningstyper, har du i høj grad mulighed for at reducere dit strømforbrug. Skifter du dine strømslugende pærer ud med disse strips, vil du hurtigt kunne mærke, at din elregning falder måned for måned.

Hvor mange penge du reelt kan spare vil afhænge af flere individuelle faktorer. Ikke desto mindre er det en energisparende løsning, der vil kunne mærkes på fremtidige elregninger. Skifter du al belysning ud med LED strips, vil du lynhurtigt kunne tjene investeringen hjem.

Køber du LED strips, behøves du ikke tænke over, hvornår du skal købe belysning igen. Disse strips har nemlig en fremragende holdbarhed, hvilket vidner om meget høj kvalitet. Dermed kan du forvente at få glæde af din nye LED-baserede belysning i rigtigt mange år fremover. Sætter du pris på en løsning, du kan få glæde af mange år fremover, er det naturligvis ikke underordnet, hvilke strips du køber.

I vores store sortiment bliver du udelukkende præsenteret for kvalitetsløsninger, som byder på en god holdbarhed og lang levetid. Dermed er du sikker på at få kvalitet for alle pengene.

Fleksible og vandtætte LED strips til den moderne bolig

I visse tilfælde kan det være en fordel at købe vandtætte LED strips, som du naturligvis også kan handle online. Takket være den vandtætte egenskab er det muligt at bruge strips alle tænkelige steder i hjemmet.
Det giver eksempelvis mulighed for, at man kan skabe en hyggelig stemning i poolen.

Disse strips med LED er meget fleksible og kan formes efter ethvert behov. Det er muligt at forme dem som cirkler, fartstriber og firkanter, hvis man ønsker det.

Det er både hurtigt og ubesværet at montere disse
vandtætte LED strips, der har rigtigt mange fordele. Sætter du pris på energirigtig, besparende og hyggelig belysning, vil disse strips være lige noget for dig. Vi har altid et stort udvalg af LED strips i kompromisløs kvalitet.