Filter

Pris
DKK 304 DKK 304
Filter

Selvvandingspotter

 • Selvvandingspotte Ø28
  Rund, hvid, Ø28 cm
  DKK 380,00 inkl moms.
  På lager.

  Bruger du meget tid og mange kræfter på at vande dine planter?Med en selvvandingspotte slipper du for at bekymre dig om dine planter har nok vand.Du kigger bare på vandmåleren, så ved du om der skal vandes.Vær aldrig mere i tvivl om dine planter mangler vand.Selvvandingspotter i flot hvid farve, der passer godt ind i alle hjem.Hold nemt øje med...

  Læs mere

Selvvandingspotter det smarte valg

Selvvandingskrukker er det smarte valg for travle eller glemsomme husejere. Med disse potter behøver du ikke at bekymre dig om at huske at vande dine planter hver dag eller risikere at over- eller undervande dem. Selvvandingskrukker er designet med et indbygget reservoir, der langsomt frigiver vand, efterhånden som jorden tørrer ud. Det betyder, at dine planter altid vil være hydreret, selv hvis du glemmer at vande dem! De gør ikke kun havearbejdet lettere, men de fremmer også en sundere plantevækst og reducerer risikoen for råd i rødderne fra overvanding. De er et ideelt valg for travle mennesker og dem, der måske ikke har tid til at passe deres planter regelmæssigt.

Krukker med selvvanding / vanddepot

Hvordan virker selvvandingspotter?

Selvvandingskrukker er fantastiske og kan være en stor tidsbesparelse. De fungerer ved at have en beholder inde i potten, som har vand i den. Krukken er fyldt med vand, og når planten skal drikke, suger den vandet op fra beholderen. Denne proces fortsætter, indtil vandniveauet i beholderen bliver for lavt, hvorefter du kan fylde den igen. På denne måde behøver du ikke at bekymre dig om at huske at vande dine planter hele tiden - de får nok fugt, når de har brug for det, uden at du behøver at sørge for det. Selvvandingskrukker er virkelig praktiske og kan hjælpe dine planter med at holde sig sunde og glade!

Hvilken jord skal du bruge?

Når du leder efter jord til selvvandingskrukker, er det vigtigt at finde den rigtige slags jord. Først og fremmest skal jorden være i stand til at optage og holde på fugten, så planterne kan få adgang til vand, når de har brug for det. Den skal også være let nok til at give mulighed for tilstrækkelig dræning, så man undgår råd i rødderne og andre problemer. Derudover skal du kigge efter en jord, der ikke komprimeres med tiden, da dette kan hindre vandgennemstrømningen. Hvis du ikke er sikker på, hvilken type jord du skal købe, kan du spørge din lokale haveforretning eller tjekke nogle anmeldelser på nettet. Den rigtige jord er med til at sikre, at dine planter trives i dine selvvandingskrukker.

Slip for bekymringerne om vanding med smarte selvvandingsskjulere og potter!

Slip for bekymringerne ved vanding med smarte selvvandende skure! Giv dit hus og dine planter den perfekte mængde vand med denne nemme løsning. Smarte vandingssystemer består af en tank, som du fylder op, når du har brug for det, og som kun fylder dine planter op, når den læser, at jorden har brug for vand. Ja, du skal bare fylde tanken med vand, og lade det trænge ned i krukken så længe, som det er nødvendigt - slut med daglig vanding! Denne smarte løsning har gjort vanding så meget nemmere, fordi du ikke behøver at bekymre dig om at over- eller undervande dine planter - de får kun det, de har brug for!

Plantepleje kan være så enkelt med selvvandingspotte!

Plantepleje kan være så enkelt! Det behøver ikke at være en kompliceret og tidskrævende proces. Du kan stadig holde dine planter sunde og glade med en minimal indsats. Det eneste, du behøver, er nogle få basale forsyninger og viden om behovene hos den specifikke plante, du plejer. Sørg for at undersøge hver enkelt plante individuelt, så du kender dens krav til vand, lys, temperatur, jordbund og gødning. Med blot en smule opmærksomhed og pleje kan selv den mest nybegynder holde sine planter i live og trives! Så bare rolig, hvis du ikke er ekspert - plantepleje kan stadig være ligetil og let at håndtere!

For os der gerne vil dyrke grønt men mangler tid - brug selvvandingspotter

Hvis du kan lide tanken om at dyrke grøntsager, men mangler tid, plads eller grønne fingre, skal du ikke være bekymret. Vælg nogle smarte planter, der passer i potter og klarer sig godt i dit klima. Undersøg, hvor ofte du skal vande og gøde dine planter, og læs mere om dem for at forstå den bedste måde at passe dem på. Du kan også se på kompagnonplantning for at få mest muligt ud af din plads og sikre, at du får mest muligt ud af den. Vær kreativ med den måde, du indretter din vindueskarm på for at skabe et smukt arrangement. Ved at vælge de rigtige planter, give dem nok vand og passe på dem på andre måder kan du nyde godt af flotte blomster, selv om du ikke har tid eller færdigheder til at dyrke grønt.

Brug selvvandningspotter når du skal på ferie

Når du tager på ferie, er det vigtigt at sørge for, at der bliver passet godt på dine planter. Selvvandingskrukker er en god måde at gøre dette på, da de indeholder et vandreservoir, som hjælper med at holde dine planter vandet, mens du er væk. De er nemme at bruge og kan stå i lange perioder, uden at der er behov for opmærksomhed. Dette er især nyttigt, hvis du har planter, der kræver regelmæssig vanding, eller hvis du planlægger at være væk i en længere periode.

Gør livet med planter lettere ved hjælp af selvvandingspotter

Har du svært ved at huske at vande dine blomster? Og glemmer du oven i købet, hvornår du vandede dem sidst? Så kan selvvandingspotter være den helt rette løsning på problemet. Hos MrPerfect finder du et udvalg af forskellige selvvandingspotter, som alle har det tilfælles, at de forsyner planten med vand – helt automatisk.

En selvvandingspotte består af en almindelig potte til planter samt et specialudviklet vandingssystem. Med til systemet hører en måler, og det er den, du skal holde øje med for at se, om det er tid til at påfylde mere vand i potten, som planten selv kan "drikke" af, når behovet opstår.

 

Vand og lys går hånd i hånd

Det kan næsten ikke blive nemmere at holde sine potteplanter i live. Men ud over vand skal planterne selvfølgelig også have lys. Og det er ikke solskinstimer, vi har mest af i Danmark – i hvert fald ikke i vinterhalvåret. Du kan derfor hjælpe dine stueplanter endnu mere på vej ved at anskaffe vækstlys

Vækstlys med LED sikrer den mest optimale belysning for, at dine planter kan gro. Hos MrPerfect kan du finde vækstlys, der egner sig til erhverv så som væksthuse og gartnerier, men også vækstlys til private. På den måde kan du vedligeholde de grønne planter i dit hjem ved at give dem de bedste betingelser.

Fordelen ved LED teknologien er, at du får en lyskilde med lang levetid sammenlignet med traditionelle lyskilder som halogen- og glødetrådspærer. Derudover har pæren et meget lavere forbrug, og det kommer din pengepung til gode.

 

Et udvalg der passer til alle

I MrPerfects udvalg af selvvandingspotter finder du potter, der passer ind i alle hjem. De fås i flere forskellige former og klassiske farver, der egner sig godt både i vindueskarmen, på kommoden eller hvor du ønsker at placere dine planter. Derudover kan du finde potter til både små og store stueplanter. 

Det er det stærke danske brand LEDlife, der står bag selvvandingspotterne på siden. LEDlife har eksisteret siden 2010 og er kendt for sin høje kvalitet af produkter inden for LED lys. LEDlife producerer både til private og erhverv, og foruden væksthuse og gartnerier, er virksomheden også en stærk spiller inden for specialdesignet lys til offshore platforme og skibe.

Skulle du have spørgsmål til selvvandingspotterne, til vækstlys eller LED teknologi generelt, er du altid velkommen til at kontakte os. Hos MrPerfect er vi specialister inden for området, og vores kundeservice sidder klar til at besvare henvendelser på både mail og telefon.

Ofte stillede spørgsmål til selvvandingspotter
Hvem har udviklet selvvandingspotterne?
Det er det danske kvalitetsbrand LEDlife, der står bag selvvandingspotterne. LEDlife producerer LED lys til både private og erhverv.
Hvilket tilbehør er ellers oplagt til mine planter?
Planter kræver -–foruden vand – også lys for at kunne gro. Med LED vækstlys kan du skabe de optimale betingelser for dine stueplanter eller planterne i dit gartneri.
Hvordan fungerer en selvvandingspotte?
En selvvandingspotte består af en almindelig potte til planter samt et specialudviklet vandingssystem. Med til systemet hører en måler, og det er på måleren, du kan se, om du skal hælde mere vand i potten.