V-Tac 9W/m LED strip
5m, IP20, 24V, 60 LED pr. meter

Ny

Billigst på PriceRunner

Der er tape på bagsiden af strippen så den nemt kan fastgøres på vandrette flader. Limen bør suppleres,hvis strippen skal anvendes på porøse ujævne eller ikke optimale flader. Hvis strippen skal hænge omvendt og lyse ned så bør limen ligeledes suppleres.

Husk transformator f.eks. denne.


V-Tac 9W/m LED strip er et fantastisk valg, når det kommer til at skabe en optimal belysning i forskellige områder. Med en lysstyrke på 1000 lumens/meter og en spredning på 120 grader, er du sikret en jævn og optimal fordeling af lyset. Derudover har LED-strippen en høj lyskvalitet med en RA-værdi på mellem 80-85, hvilket betyder, at farverne vises flot og ægte. Denne lyskvalitet er tilstrækkelig til at opfylde langt de fleste behov.

En ekstra fordel ved V-Tac 9W/m LED strip er, at den er dæmpbar, så du kan justere lysstyrken efter behov. Du kan også vælge imellem tre forskellige kulører: varm hvid (3000K), neutral hvid (4500K) og kold hvid (6000K). Hver kulør har forskellige egenskaber og kan bruges til forskellige formål. Varm hvid er perfekt til at skabe en hyggelig og afstressende atmosfære, mens neutral hvid er ideel til et effektivt arbejdsmiljø. Kold hvid er sjældent brugt i Skandinavien, men er populær til malerkabiner, akvarier og specielle dekorationer.

V-Tac 9W/m LED strip har en dimension på 10 mm og er IP20, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Dette betyder, at den ikke skal bruges i områder med høj luftfugtighed eller risiko for vand. Samlet set er V-Tac 9W/m LED strip en fantastisk belysningsløsning med forskellige muligheder for kulør og dæmpning, hvilket gør den til et alsidigt produkt til forskellige formål.


Husk at tilkøbe:
- 156W strømforsyning til LED strips - 24V DC, 6,5A, IP44 vådrum

Populære tilkøb:
- Trådløs dæmper med fjernbetjening - RF trådløs, memory funktion, 12V/24V (96W / 192W)


Dokumenter og certificater:
- RoHS CE certifikat
- EMC CE certificat

V-Tac Europas 3 største LED producent

Flere detaljer

DKK 156,00

- +

  • Varm
  • Neutral
  • Kold
  • Dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4500K
Kold hvid kulør6000K
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke1000 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Effekt og spænding
Forbrug9w
Spændingsinterval24V
EnergimærkeG (A-G)
Dimensioner
FatningLED Strip
Bredde10 mm.
Iframe