V-Tac 9W/m LED strip
5m, IP20, 24V, 60 LED pr. meter

Ny

Billigst på PriceRunner

Der er tape på bagsiden af strippen så den nemt kan fastgøres på vandrette flader. Limen bør suppleres,hvis strippen skal anvendes på porøse ujævne eller ikke optimale flader. Hvis strippen skal hænge omvendt og lyse ned så bør limen ligeledes suppleres.

Husk transformator f.eks. denne.


Data om produktet

Denne LED-strips fra V-Tac er et kraftfuldt og energibesparende alternativ til traditionelle lyskilder. Med en effekt på 9 watt per meter er denne LED-strips både effektiv og miljøvenlig. Den har en lysstyrke på 1000 lumens per meter og en bred spredning på 120 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset. Den høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 sikrer et naturligt lys, der viser alle farver på flot og ægte vis. LED-strips er dæmpbar, hvilket giver mulighed for at justere lysstyrken efter behov. Denne LED-strips har en længde på 5 meter og drives ved 24 volt. Der er 60 LED per meter på denne strips, hvilket sikrer en høj og ensartet lysstyrke over hele området.

Kulør på lyset

Denne LED-strips fås i tre forskellige kulører, som kan vælges efter behov. Varm hvid (3000K) giver en behagelig og afstressende atmosfære, hvor man kan nyde det varme lys, der er med til at skabe en hyggelig stemning. Neutral hvid (4500K) giver det perfekte og effektive arbejdsmiljø, da lyset er uden blå eller gule toner og dermed får belyste emner til at fremstå naturlige. Kold hvid (6000K) giver et koldt lys med et tydeligt blåligt skær, og denne kulør er sjældent anvendt i Skandinavien, men er populær til malerkabiner, akvarier og speciel dekoration.

Dimensioner

Denne LED-strips har en bredde på 10 mm, hvilket gør den let at montere og passe ind i forskellige rum og områder. Denne størrelse gør det også muligt at skjule LED-strips på diskrete måder for at opnå en mere æstetisk og ensartet belysning.

IP20

Denne LED-strips er IP20 klassificeret, hvilket betyder at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor skal den placeres indendørs eller i tørre omgivelser. Dette gør den velegnet til anvendelse i boliger, kontorer, detailbutikker, udstillingshaller og andre indendørsområder, hvor der ikke er risiko for vandskader.


Husk at tilkøbe:
- 156W strømforsyning til LED strips - 24V DC, 6,5A, IP44 vådrum

Populære tilkøb:
- Trådløs dæmper med fjernbetjening - RF trådløs, memory funktion, 12V/24V (96W / 192W)


Dokumenter og certificater:
- RoHS CE certifikat
- EMC CE certificat

V-Tac Europas 3 største LED producent

Flere detaljer

DKK 156,00

- +

  • Varm
  • Neutral
  • Kold
  • Dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4500K
Kold hvid kulør6000K
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke1000 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Effekt og spænding
Forbrug9w
Spændingsinterval24V
EnergimærkeG (A-G)
Dimensioner
FatningLED Strip
Bredde10 mm.
Iframe