Gul 8x16 Neon Flex LED
8W pr. meter, IP67, 230V

8x16.neonflex.230V.yellow
Ny

Billigst på PriceRunner

Flot og praktisk 8x16 Neon Flex i gul til f.eks. facader, skilte og trapper mm.
Husk at tilkøbe 8x16 stik til 230V. Se link nederst på siden.

Prisen er for 1 meter. Vi køber Neon Flex på 50 meters ruller, så bestiller du 20 stk., så klipper vi et samlet stykke af på 20 meter til dig.

Strippen kan klippes for hver hele meter ved markeringerne. Dvs. der kan laves et stykke på f.eks. 7 eller 8 meter, men ikke 7,5 meter.
Samlingerne ved stik og endeprop skal tætnes med klar silikone for at opnå IP67 inden produktet tages i brug.LED Strips - Gul 8x16 Neon Flex LED

Dette produkt er en gul LED strip med dimensionerne 8x16 mm. Den har en effekt på 8W pr. meter og kan tilsluttes direkte til en 230V forsyning. LED strippen er designet med en lysstyrke på 400 lumens pr. meter og en bred spredning på 100 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset.

Produktet kan nemt dæmpes og tilpasses efter behov. Det giver mulighed for at skabe forskellige atmosfærer og justere lysniveauet efter ønske. LED strippen er ideel til brug i både private hjem og kommercielle miljøer, hvor man ønsker at skabe en behagelig belysning.

Udover at være let at tilpasse, er produktet også vandtæt med en IP67-rating. Det betyder, at det kan modstå vandstænk og støv, men det anbefales ikke at bruge det under vand i længere tid. For at sikre fuldstændig tæthed, skal eventuelle samlinger på LED strippen forsegles med klar silikone.

Dette produkt er velegnet til en bred vifte af applikationer, herunder belysning af vægge, lofter, skilte, kontorer, restauranter og meget mere. Det giver en moderne og stilfuld belysning, samtidig med at det er energieffektivt og har lang levetid.

Med Gul 8x16 Neon Flex LED er der mulighed for at skabe en behagelig atmosfære med dæmpbart lys i forskellige omgivelser. Produktet leveres med dimensioner, der er nemme at arbejde med, og med den høje lysstyrke og spredning garanteres en jævn og flot belysning.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Husk at tilkøbe:
- Stik til 8x16 Neon Flex LED - Inkl. endeprop, IP67, 230V

Populære tilkøb:
- 8x16 monteringsklip

Flere detaljer

DKK 68,00

- +

På lager.
 
Produkt information
Lys
KulørGul
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke400 lumens
Spredning100 grader
Effekt og spænding
Forbrug8w
Spænding230V
EnergimærkeG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningLED Strip
Højde16 mm.
Bredde8 mm.
MaterialePVC
Iframe