RF trådløs timer+dæmper med fjernbetjening
Inkl. endeprop, til 230V 8x16 Neonflex, memory funktion, maks. 200 m.

230V.Neonflex.8x16.timer.RF.200m
Ny

Billigst på PriceRunner

Har du mere end 50 meter 230V 8x16 Neon flex LED strip?

Hvis du gerne vil kunne styre det hele med én fjernbetjening, har du her muligheden.

Denne dæmper kan klare op til 200 m af vores 230V 8x16 Neon flex LED strip.


Radiosignal med rækkevidde op til 15 meter.

Kan tilsluttes direkte til enkelt farvet LED strip.

Batterier er ikke inkluderet. Benytter 2x AAA.

Kan trække op til 200m 230v LED strip.

Kontrollerboks størrelse: 95x85x35 mm.

2 stk. 5 cm krympeflex Ø20 mm medfølger.


Avanceret Styring og Komfort med RF Trådløs Timer+Dæmper

Opgrader dit lysstyringssystem med denne RF trådløs timer og dæmper, designet til at give maksimal kontrol og fleksibilitet for dit 230V 8x16 Neonflex lys. Dette innovative produkt er ideelt for dem, der ønsker en enkel og effektiv måde at justere lysforholdene på, samtidig med at de opretholder energieffektivitet.

Funktioner og Fordele

  • Tilslutning til 230V: Denne timer og dæmper tilsluttes nemt til en almindelig 230V forsyning, gør opsætningen ligetil og sparer tid.
  • Dæmpningsfunktion: Opnå den rette atmosfære med det indbyggede dæmpningssystem, der gør det muligt at justere lysstyrken efter dine behov og præferencer. Perfekt til både anvendelser i hjemmet og kommercielle miljøer.
  • Fjernbetjening: Produktet leveres med en praktisk fjernbetjening, som giver dig frihed til at justere lysindstillingerne fra hvor som helst i rummet.
  • Memory Funktion: Denne funktion sikrer, at din enhed husker de sidste lysindstillinger, så du ikke skal starte forfra hver gang lyset tændes.
  • Maksimal rækkevidde: Med en rækkevidde på op til 200 meter, tilbyder dette produkt en stor fleksibilitet i forhold til placering og kontrol.
  • Inkluderet endeprop: For ekstra sikkerhed og beskyttelse kommer dette produkt med en praktisk endeprop.

Design og Ydeevne

Med dimensioner på 95 x 35 x 85 mm, er denne kompakte enhed nem at placere, uden at optage unødvendig plads. Designet er stilrent og enkelt, hvilket gør det muligt at integrere enheden diskret i alle former for indretninger. Dog har enheden en IP20 klassifikation, hvilket betyder, at den ikke er vandtæt, og derfor bør den anvendes indendørs eller i beskyttede miljøer.

Installation og Brugervenlighed

Med det medfølgende installationskit og klare instruktioner, er det nemt at komme i gang med din nye trådløse timer og dæmper. Installation kræver ingen særlig teknisk kunnen, og den effektive fjernbetjening sikrer, at alle har let adgang til enheden.

Konklusion

Med denne RF trådløs timer og dæmper, får du en moderne og praktisk løsning for lysstyring, der appellerer til både privat- og erhvervsbrugere. Om du ønsker at skabe en hyggelig atmosfære derhjemme, eller optimere belysningen på en arbejdsplads, leverer dette produkt både på funktionalitet og bekvemmelighed. Oplev den alsidighed og bekvemmelighed, som kun en fuldt udstyret lysstyringsenhed kan tilbyde.

Flere detaljer

DKK 281,00

- +

På lager.
 
Produkt information
Lys
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Effekt og spænding
Spænding230V
Dimensioner
FatningLED Strip
Højde35 mm.
Bredde95 mm.
Dybde85 mm.