RGB 8x16 Neon Flex LED
18W pr. meter, IP67, 230V

8x16.neonflex.230V.rgb
Ny

Billigst på PriceRunner

Flot og praktisk 8x16 Neon Flex RGB til f.eks. facader, skilte og trapper mm.
Husk at tilkøbe 8x16 RGB controller. Se link nederst på siden.

Prisen er for 1 meter. Vi køber Neon Flex på 50 meters ruller, så bestiller du 20 stk., så klipper vi et samlet stykke af på 20 meter til dig.

Strippen kan klippes for hver hele meter ved markeringerne. Dvs. der kan laves et stykke på f.eks. 7 eller 8 meter, men ikke 7,5 meter.
Samlingerne ved stik og endeprop skal tætnes med klar silikone for at opnå IP67 inden produktet tages i brug.18W/meter LED Strip til udvendig belysning

Denne RGB 8x16 Neon Flex LED er en fleksibel og holdbar belysningsløsning til udendørs brug. Med dens høje lysstyrke på 600 lumens/meter og brede spredning på 100 grader er den velegnet til at skabe en jævn fordeling af lys langs en facade, have eller indkørsel. Denne LED-strip er ideel til at skabe en festlig og farverig atmosfære, da den kan producere en bred vifte af farver og effekter.

Med dens effektforbrug på 18W pr. meter er denne LED-strip energieffektiv og økonomisk. Ved at tilslutte den til en 230V strømkilde kan den nemt installeres og bruges uden behov for en transformator.

Med sine dimensioner på 8 x 16 mm er denne LED-strip kompakt og let at placere, hvilket gør den velegnet til forskellige applikationer. Den kan nemt tilpasses til forskellige længder og monteres på flade eller buede overflader.

Dette produkt er IP67-klassificeret, hvilket betyder, at det er vandtæt og kan modstå vejrforhold som regn og fugtighed. Dog kan det ikke nedsænkes i vand i længere tid. For at sikre tætheden i forbindelserne skal samlingerne tætnes med klar silikone.

En ekstra fordel ved denne LED-strip er, at den kan dæmpes. Dette giver dig mulighed for at justere lysets intensitet og skabe forskellige atmosfærer og belysningseffekter.

Med den RGB 8x16 Neon Flex LED får du en alsidig og holdbar belysningsløsning, der kan tilpasses dine specifikke behov. Uanset om det er til festlig belysning eller funktionel belysning i udendørsområder, vil denne LED-strip levere pålidelig og energieffektiv belysning.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Husk at tilkøbe:
- 8x16 RGB controller til Neon Flex LED - Inkl. endeprop, Infrarød, 230V

Populære tilkøb:
- 8x16 RGB controller til Neon Flex LED - Inkl. endeprop, radiostyret, 230V

Flere detaljer

DKK 71,00

- +

På lager.
 
Produkt information
Lys
KulørRGB
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke600 lumens
Spredning100 grader
Effekt og spænding
Forbrug18w
Spænding230V
EnergimærkeG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningLED Strip
Højde16 mm.
Bredde8 mm.
MaterialePVC
Iframe