RGB 8x16 Neon Flex LED
18W pr. meter, IP67, 230V

8x16.neonflex.230V.rgb
Ny

Billigst på PriceRunner

Flot og praktisk 8x16 Neon Flex RGB til f.eks. facader, skilte og trapper mm.
Husk at tilkøbe 8x16 RGB controller. Se link nederst på siden.

Prisen er for 1 meter. Vi køber Neon Flex på 50 meters ruller, så bestiller du 20 stk., så klipper vi et samlet stykke af på 20 meter til dig.

Strippen kan klippes for hver hele meter ved markeringerne. Dvs. der kan laves et stykke på f.eks. 7 eller 8 meter, men ikke 7,5 meter.
Samlingerne ved stik og endeprop skal tætnes med klar silikone for at opnå IP67 inden produktet tages i brug.Denne neon flex LED-strip er en fantastisk lyskilde til en bred vifte af applikationer. Med en effekt på 18W pr. meter er der masser af kraftfuld belysning til rådighed til at oplyse ethvert rum eller projekt. Strømmen kommer fra en standard 230V forsyning, så installationen er nem og enkel.

Med en lysstyrke på 600 lumens pr. meter og en høj spredning på 100 grader, er dette LED-bånd designet til at levere en jævn og ensartet lysfordeling. Dette betyder, at du kan forvente en smuk og ensartet belysning, uanset hvor du placerer det. LED-stripen kan også dæmpes, så du kan justere lysstyrken efter dit behov.

Dimensionerne på denne LED-strip er 8 x 16 mm, hvilket gør den til en slank og elegant løsning til belysning af ethvert rum. Det er også vigtigt at bemærke, at denne LED-strip er IP67-klassificeret, hvilket betyder, at den er vandtæt og kan modstå udfordrende miljøer. Det er dog vigtigt at bemærke, at den ikke kan tåle at ligge under vand i længere tid.

Endelig skal du sørge for at tætne samlingerne med klar silikone for at sikre tætheden. Dette er en vigtig opgave for at sikre, at LED-stripen forbliver vandtæt og kan modstå udfordrende miljøer over tid.

Samlet set er denne RGB 8x16 Neon Flex LED-strip en fantastisk løsning til belysning af ethvert rum eller projekt. Med dens kraftfulde lysstyrke, jævne lysfordeling og slanke design er den en af de bedste LED-strips på markedet.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Husk at tilkøbe:
- 8x16 RGB controller til Neon Flex LED - Inkl. endeprop, Infrarød, 230V

Populære tilkøb:
- 8x16 RGB controller til Neon Flex LED - Inkl. endeprop, radiostyret, 230V

Beregn besparelse

stk.
timer

watt
watt

Besparelse:
- kr / år
Sparet hjem på:
- dage
Baseret på kWh pris på 5,5 kr (Gennemsnit September 2022).

Flere detaljer

DKK 84,00

- +

På lager.
 
Produkt information
Lys
KulørRGB
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke600 lumens
Spredning100 grader
Effekt og spænding
Forbrug18w
Spænding230V
EnergimærkeG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningLED Strip
Højde16 mm.
Bredde8 mm.
MaterialePVC