Rød 8x16 Neon Flex LED
8W pr. meter, IP67, 230V

8x16.neonflex.230V.red
Ny

Billigst på PriceRunner

Flot og praktisk 8x16 Neon Flex i rød til f.eks. facader, skilte og trapper mm.
8x16 stik til 230V skal købes separat.

Prisen er for 1 meter. Vi køber Neon Flex på 50 meters ruller, så bestiller du 20 stk., så klipper vi et samlet stykke af på 20 meter til dig.

Strippen kan klippes for hver hele meter ved markeringerne. Dvs. der kan laves et stykke på f.eks. 7 eller 8 meter, men ikke 7,5 meter. Samlingerne ved stik og endeprop skal tætnes med klar silikone for at opnå IP67 inden produktet tages i brug.

Strippen kan dæmpes.
Materiale: PVC.
Forbrug: 8W pr. meter.
Lysstyrke: 500 lumen pr. meter.
Spredning: 100 grader.
Måler: 8 x 16 mm.


Produktinformation

Dette produkt er en rød 8x16 Neon Flex LED-stripe, der har en effekt på 8W pr. meter. Denne LED-stripe er designet til at tilsluttes en 230V strømforsyning for nem brug. Den har en lysstyrke på 400 lumens pr. meter og har en bred spredning på 100 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset.

Funktioner

Denne LED-strip kan dæmpes, hvilket gør den ideel til at skabe den ønskede stemning og belysning efter behov. Med dens dimensioner på 8 x 16 mm er den kompakt og nem at installere på forskellige overflader. Det vandtætte design med IP67-klassificering gør den egnet til udendørs brug, selvom den ikke kan tåle at være nedsænket i vand i længere tid.

Vandtæthed

For at sikre en optimal tæthed, er det vigtigt at tætne samlingerne med klar silikone. Dette sikrer, at LED-stripen forbliver vandtæt og beskyttet mod fugt og vand.

Anvendelsesmuligheder

Denne røde Neon Flex LED-strip er velegnet til en bred vifte af anvendelser. Den kan bruges til udendørs belysning på terrasser, balkoner eller facader for at skabe stemning og tiltrække opmærksomhed. Den kan også bruges indendørs til dekorative formål, f.eks. i butikker, restauranter eller boliger.

Med dens fleksible design kan LED-stripen også nemt formes og tilpasses til forskellige installationer. Den alsidige brug af denne LED-strip gør den ideel til både kommercielle og private belysningsprojekter.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Husk at tilkøbe:
- Stik til 8x16 Neon Flex LED - Inkl. endeprop, IP67, 230V

Populære tilkøb:
- 8x16 monteringsklip

Flere detaljer

DKK 71,00

- +

På lager.
 
Produkt information
Lys
KulørRød
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke400 lumens
Spredning100 grader
Effekt og spænding
Forbrug8w
Spænding230V
EnergimærkeG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningLED Strip
Højde16 mm.
Bredde8 mm.
MaterialePVC
Iframe