Grøn 8x16 Neon Flex LED
8W pr. meter, IP67, 230V

8x16.neonflex.230V.green
Ny

Billigst på PriceRunner

Flot og praktisk 8x16 Neon Flex i grøn til f.eks. facader, skilte og trapper mm.
Husk at tilkøbe 8x16 stik til 230V. Se link nederst på siden.

Prisen er for 1 meter. Vi køber Neon Flex på 50 meters ruller, så bestiller du 20 stk., så klipper vi et samlet stykke af på 20 meter til dig.

Strippen kan klippes for hver hele meter ved markeringerne. Dvs. der kan laves et stykke på f.eks. 7 eller 8 meter, men ikke 7,5 meter.
Samlingerne ved stik og endeprop skal tætnes med klar silikone for at opnå IP67 inden produktet tages i brug.Produktet "Grøn 8x16 Neon Flex LED" er en 8W/meter LED Strip, der tilsluttes til en 230V forsyning. Den har en lysstyrke på 550 lumens/meter og en høj spredning på 100 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset. Det er muligt at dæmpe lyset, så det kan tilpasses forskellige lysbehov og stemninger.

LED-stripen har dimensionerne 8 x 16 mm, hvilket gør den både kompakt og fleksibel. Den kan nemt tilpasses til forskellige installationer og er velegnet til både indendørs og udendørs brug.

En vigtig egenskab ved dette produkt er, at det er IP67-vandtæt, hvilket betyder, at det kan klare fugt og regn. Det skal dog ikke ligge under vand i længere tid, da det ikke er fuldstændigt vandtæt. For at sikre tætheden af samlingerne anbefales det at tætne dem med klar silikone. Dette sikrer, at LED-stripen forbliver vandtæt og beskyttet mod eventuel skade.

Med sin høje lysstyrke og brede spredning er denne grønne LED-strip ideel til at skabe en imponerende og atmosfærisk belysning i forskellige indendørs og udendørs områder. Den kan bruges til at fremhæve arkitektoniske detaljer, skabe stemningsfuld belysning i restauranter og barer, eller til at skabe en festlig atmosfære ved fester og begivenheder.

Denne LED-strip er ikke kun energieffektiv, men den har også en lang levetid, hvilket gør den økonomisk og miljømæssigt bæredygtig. Med dens alsidighed og holdbarhed er den et ideelt valg til både private og kommercielle belysningsprojekter.

Alt i alt er "Grøn 8x16 Neon Flex LED" en kraftfuld, fleksibel og vandtæt LED-strip, der sikrer en jævn og imponerende belysning. Med dens evne til at blive dæmpet og dens lette installation er den et ideelt valg til forskellige belysningsbehov og skaber en unik atmosfære i ethvert rum eller udendørs område.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Husk at tilkøbe:
- Stik til 8x16 Neon Flex LED - Inkl. endeprop, IP67, 230V

Populære tilkøb:
- 8x16 monteringsklip

Flere detaljer

DKK 71,00

- +

På lager.
 
Produkt information
Lys
KulørGrøn
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke550 lumens
Spredning100 grader
Effekt og spænding
Forbrug8w
Spænding230V
EnergimærkeG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningLED Strip
Højde16 mm.
Bredde8 mm.
MaterialePVC
Iframe