Grøn 8x16 Neon Flex LED
8W pr. meter, IP67, 230V

8x16.neonflex.230V.green
Ny

Billigst på PriceRunner

Flot og praktisk 8x16 Neon Flex i grøn til f.eks. facader, skilte og trapper mm.
Husk at tilkøbe 8x16 stik til 230V. Se link nederst på siden.

Prisen er for 1 meter. Vi køber Neon Flex på 50 meters ruller, så bestiller du 20 stk., så klipper vi et samlet stykke af på 20 meter til dig.

Strippen kan klippes for hver hele meter ved markeringerne. Dvs. der kan laves et stykke på f.eks. 7 eller 8 meter, men ikke 7,5 meter.
Samlingerne ved stik og endeprop skal tætnes med klar silikone for at opnå IP67 inden produktet tages i brug.Data om produktet:

Dette er en Grøn 8x16 Neon Flex LED, der er designet til belysning af forskellige områder både indendørs og udendørs. LED-stripen har en effekt på 8W pr. meter og skal tilsluttes en 230V strømforsyning for at fungere korrekt.

Med en lysstyrke på 400 lumens pr. meter og en bred spredningsvinkel på 100 grader sikrer LED-stripen en jævn og effektiv belysning. Dette betyder, at lyset bliver godt fordelt uden skarpe skygger eller hotspots.

En anden praktisk funktion ved denne LED-strip er, at den kan dæmpes, så du kan justere lysniveauet efter behov. Dette giver dig mulighed for at skabe den ønskede atmosfære og spare energi, når du ikke har brug for fuld belysning.

LED-stripen har dimensionerne 8 x 16 mm, hvilket gør den kompakt og nem at installere i forskellige omgivelser. Den er også IP67-klassificeret, hvilket betyder, at den er vandtæt og kan modstå fugt, støv og andre miljømæssige påvirkninger. Det er dog vigtigt at bemærke, at den ikke kan tåle at være nedsænket i vand i længere tid.

Ved installationen af LED-stripen skal samlingerne tætnes med klar silikone for at sikre tæthed og forhindre vand i at trænge ind. Dette er en vigtig foranstaltning for at bevare LED-stripens holdbarhed og funktion.

Grøn 8x16 Neon Flex LED er et alsidigt lysprodukt, der kan bruges til mange forskellige formål. Med dens holdbarhed og effektivitet kan den give en fremragende belysning i både private hjem, erhvervsbygninger og udendørs områder.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Husk at tilkøbe:
- Stik til 8x16 Neon Flex LED - Inkl. endeprop, IP67, 230V

Populære tilkøb:
- 8x16 monteringsklip

Flere detaljer

DKK 71,00

- +

På lager.
 
Produkt information
Lys
KulørGrøn
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke400 lumens
Spredning100 grader
Effekt og spænding
Forbrug8w
Spænding230V
EnergimærkeG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningLED Strip
Højde16 mm.
Bredde8 mm.
MaterialePVC
Iframe