Filter

Price
DKK 1 DKK 221
Filter

230V Neon Flex

Find det du mangler til 230V flex LED strips i neon

Med LED strips på 230V i neon flex er du sikret en rigtig god belysning. En belysning, der egner sig fint til steder, hvor det kan være svært at sætte almindelige lyskilder op. Som navnet antyder, er LED strips i flex nemlig – ja – fleksible. Og det gør dem eminente til eksempelvis skilte på facader.

Når du har det rette lys, er det selvfølgelig også et must med det rette tilbehør. Her kommer MrPerfect ind i billedet. Vi har foruden LED strips også alt det tilbehør, du måtte stå og mangle til dine 230V neon flex LED strips. Og er der noget, du er i tvivl om, eller synes der mangler på siden, så tøv ikke med at kontakte os.

Som specialister i LED lys vil vi hellere end gerne hjælpe dig, så du har alt det nødvendige på plads til opsætning af dine LED strips. På den måde kan du komme i gang med at sætte lysene op med det samme. Tjek i øvrigt vores guide for endnu mere information om LED strips.

 

Flex giver praktiske anvendelsesmuligheder

Når det kommer til LED lys i flex, får du et meget praktisk lysbånd, du kan anvende til mange projekter – i privaten derhjemme såvel som i virksomheden. Her følger nogle bud på forskellige anvendelsesmuligheder.

Ønsker du eksempelvis at forme lysbåndet til virksomhedens logo, er det muligt med neon flex LED strips. Ligesom det også er muligt at skrive ord og tal med båndene. Og derudover giver det et utroligt stærkt lys, som er iøjenfaldende, og som man tydeligt kan få øje på i mørket.

Derudover er lysbåndene også praktiske til at sætte på en trappe lige under selve trinnet, så det næste trinbræt bliver lyst op. På den måde er der ingen tvivl om, hvor man skal sætte fødderne – selv på vej ned ad trappen en træt vintermorgen, hvor lyset endnu ikke er tændt i resten af huset.

 

Anbefalet tilbehør

På de enkelte produkter med strips, som vi sælger hos MrPerfect, kan du se hvilket tilbehør, vi anbefaler dig at købe for at sikre, at lysbåndet kommer op at hænge godt og sikkert. Derudover kan du altid tilkøbe, hvad du i øvrigt mangler til dine LED strips –såsom monteringsklips, mellemstykker, samler, stik og så videre. 

Hvis det er planen, at dine 230V neon flex LED strips skal hænge udenfor, så vær opmærksom på at give samlingerne noget silikone for at tætne, så der ikke løber vand ind. Silikone kan du også finde blandt vores mange varer inden for tilbehør til neon flex LED strips.Ofte stillede spørgsmål om tilbehør til 230V flex LED strips i neon
Hvad er flex LED strips gode til?
Det kan være en fordel at bruge flex LED strips til steder, hvor du har brug for at hænge lyset op, men ikke så nemt kan komme til. Lysbåndet er meget fleksibelt og derfor nemt at sætte op.
Hvilket tilbehør skal jeg bruge til flex LED strips?
Det er forskelligt, hvilket tilbehør der er godt at købe med, når du anskaffer dig en 230V flex LED strip. På MrPerfect har vi gjort det nemt for dig ved beskrive det tilbehør, vi anbefaler, under det enkelte produkt.
Kan LED strips bruges udenfor?
Der findes forskellige typer af LED strips, og hos MrPerfect kan du finde et stort udvalg af lysbånd, der er egnet til at hænge udenfor – også når det er regnvejr.