Blå 8x16 Neon Flex LED
8W pr. meter, IP67, 230V

8x16.neonflex.230V.blue
Ny

Billigst på PriceRunner

Flot og praktisk 8x16 Neon Flex i blå til f.eks. facader, skilte og trapper mm.
Husk at tilkøbe 8x16 stik til 230V. Se link nederst på siden.

Prisen er for 1 meter. Vi køber Neon Flex på 50 meters ruller, så bestiller du 20 stk., så klipper vi et samlet stykke af på 20 meter til dig.

Strippen kan klippes for hver hele meter ved markeringerne. Dvs. der kan laves et stykke på f.eks. 7 eller 8 meter, men ikke 7,5 meter.
Samlingerne ved stik og endeprop skal tætnes med klar silikone for at opnå IP67 inden produktet tages i brug.Blå 8x16 Neon Flex LED, 8W pr. meter, IP67, 230V

Dette produkt er en 8W pr. meter LED Strip, der er designet til at skabe en flot og stemningsfuld belysning. Den tilsluttes nemt til en 230V forsyning, hvilket gør installationen enkel og problemfri.

En af de store fordele ved denne LED Strip er dens lysstyrke, som ligger på imponerende 550 lumens pr. meter. Dette resulterer i en kraftig belysningseffekt, der er ideel til både dekorative og funktionelle formål. Desuden har LED Strippen en spredning på 100 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset og en bred lysstråle.

En ekstra bonus ved dette produkt er, at det kan dæmpes. Dette giver dig mulighed for at justere lysstyrken efter behov og skabe den ønskede atmosfære i rummet. Dette kan være særligt nyttigt i forbindelse med indretning af eksempelvis restauranter, barer eller caféer.

Med dimensionerne 8 x 16 mm er denne LED Strip nem at integrere i forskellige typer af belysningsdesign. Den kompakte størrelse gør den velegnet til at blive monteret i trange områder eller langs kanter og konturer på fx møbler eller bygninger.

En vigtig egenskab ved dette produkt er dets IP67 rating, hvilket gør det vandtæt. Det betyder dog ikke, at det kan tåle at ligge under vand i længere tid. Hvis du ønsker at benytte LED Strippen i udendørs eller våde omgivelser, skal samlingerne tætnes med klar silikone for at sikre tætheden. Dette vil beskytte produktet mod vand og forlænge dets levetid betragteligt.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Husk at tilkøbe:
- Stik til 8x16 Neon Flex LED - Inkl. endeprop, IP67, 230V

Populære tilkøb:
- 8x16 monteringsklip

Flere detaljer

DKK 71,00

- +

På lager.
 
Produkt information
Lys
KulørBlå
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke550 lumens
Spredning100 grader
Effekt og spænding
Forbrug8w
Spænding230V
EnergimærkeG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningLED Strip
Højde16 mm.
Bredde8 mm.
MaterialePVC
Iframe