Blå 8x16 Neon Flex LED
8W pr. meter, IP67, 230V

8x16.neonflex.230V.blue
Ny

Billigst på PriceRunner

Flot og praktisk 8x16 Neon Flex i blå til f.eks. facader, skilte og trapper mm.
Husk at tilkøbe 8x16 stik til 230V. Se link nederst på siden.

Prisen er for 1 meter. Vi køber Neon Flex på 50 meters ruller, så bestiller du 20 stk., så klipper vi et samlet stykke af på 20 meter til dig.

Strippen kan klippes for hver hele meter ved markeringerne. Dvs. der kan laves et stykke på f.eks. 7 eller 8 meter, men ikke 7,5 meter.
Samlingerne ved stik og endeprop skal tætnes med klar silikone for at opnå IP67 inden produktet tages i brug.Denne 8x16 Neon Flex LED Strip er en fantastisk løsning til at skabe en imponerende belysning i et rum, der skal have en ekstra touch. Med en lysstyrke på 550 lumens pr meter og en bred spredning på 100 grader, er lyset jævnt fordelt og skaber en behagelig atmosfære. Desuden er denne LED Strip dæmpbar, hvilket giver endnu flere muligheder for at justere lyset efter behov.

LED Strips dimensioner er 8 x 16 mm, hvilket gør det nemt at installere på forskellige overflader og positioner. Det er også vandtæt med en IP67-klassifikation, hvilket betyder, at det kan modstå vandstænk og fugtighed. Det er dog vigtigt at bemærke, at det ikke kan tåle at ligge under vand i længere tid. For at sikre tætheden af samlingerne skal du tætne dem med klar silikone, så du kan nyde den fulde effekt af dette produkt.

Kort sagt er denne Blå 8x16 Neon Flex LED Strip en praktisk og effektiv måde at tilføje en imponerende belysning i et rum. Med dens lysstyrke, bred spredning og mulighed for at dæmpe lyset efter behov, er det en alsidig løsning for enhver indretning.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Husk at tilkøbe:
- Stik til 8x16 Neon Flex LED - Inkl. endeprop, IP67, 230V

Populære tilkøb:
- 8x16 monteringsklip

Beregn besparelse

stk.
timer

watt
watt

Besparelse:
- kr / år
Sparet hjem på:
- dage
Baseret på kWh pris på 5,5 kr (Gennemsnit September 2022).

Flere detaljer

DKK 71,00

- +

På lager.
 
Produkt information
Lys
KulørBlå
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke550 lumens
Spredning100 grader
Effekt og spænding
Forbrug8w
Spænding230V
EnergimærkeG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningLED Strip
Højde16 mm.
Bredde8 mm.
MaterialePVC