Blå 8x16 Neon Flex LED
8W pr. meter, IP67, 230V

8x16.neonflex.230V.blue
Ny

Billigst på PriceRunner

Flot og praktisk 8x16 Neon Flex i blå til f.eks. facader, skilte og trapper mm.
Husk at tilkøbe 8x16 stik til 230V. Se link nederst på siden.

Prisen er for 1 meter. Vi køber Neon Flex på 50 meters ruller, så bestiller du 20 stk., så klipper vi et samlet stykke af på 20 meter til dig.

Strippen kan klippes for hver hele meter ved markeringerne. Dvs. der kan laves et stykke på f.eks. 7 eller 8 meter, men ikke 7,5 meter.
Samlingerne ved stik og endeprop skal tætnes med klar silikone for at opnå IP67 inden produktet tages i brug.8x16 Neon Flex LED, 8W pr. meter, IP67, 230V

Dette produkt er en fleksibel LED-strip med en effekt på 8W pr. meter. Den tilsluttes til en 230V forsyning og er ideel til forskellige belysningsapplikationer. Med en lysstyrke på 400 lumens pr. meter og en høj spredning på 100 grader sikrer den en jævn fordeling af lyset.

Denne LED-strip kan også dæmpes, hvilket giver fleksibilitet i lyssætningen og mulighed for at skabe forskellige atmosfærer og stemninger. Med dimensionerne på 8x16 mm passer den nemt ind i forskellige rum og installationer.

En vigtig egenskab ved dette produkt er dens IP67-klassifikation, hvilket betyder, at den er vandtæt. Dette gør den velegnet til udendørs brug, da den kan modstå regn og fugtighed. Dog kan den ikke tåle at ligge under vand i længere tid.

For at sikre tætheden og undgå eventuel vandindtrængning anbefales det at tætne samlingerne med klar silikone. Dette vil sikre, at LED-strippen forbliver beskyttet mod fugt og forlænge levetiden.

Denne blå 8x16 Neon Flex LED-strip er et pålideligt og alsidigt produkt, der kan bruges både indendørs og udendørs. Den kan anvendes i kreative belysningsprojekter, i butikker, restauranter, hoteller eller som dekorativt lys i private hjem.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Husk at tilkøbe:
- Stik til 8x16 Neon Flex LED - Inkl. endeprop, IP67, 230V

Populære tilkøb:
- 8x16 monteringsklip

Flere detaljer

DKK 68,00

- +

På lager.
 
Produkt information
Lys
KulørBlå
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke400 lumens
Spredning100 grader
Effekt og spænding
Forbrug8w
Spænding230V
EnergimærkeG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningLED Strip
Højde16 mm.
Bredde8 mm.
MaterialePVC
Iframe