V-Tac 8W/m LED strip
5m, 60 LED pr. meter

Ny

Billigst på PriceRunner

Pris for 5 meter.

Der er tape på bagsiden af strippen så den nemt kan fastgøres på vandrette flader. Limen bør suppleres, hvis strippen skal anvendes på porøse, ujævne eller ikke optimale flader. Hvis strippen skal hænge omvendt og lyse ned så bør limen ligeledes suppleres.


Ved længere stykker sker der et fald i forbruget så det reelle forbrug pr. meter er:
Ved 10 cm strip: 11W /meter
Ved 1 meter strip: 8W / meter
Ved 5 meter strip: 5W / meter


Vi anbefaler max 10 meter i serie på 12V.


Data om produktet:

Det V-Tac 8W/m LED strip er en praktisk og effektiv lyskilde til forskellige formål. Med en effekt på 8 watt per meter er det en energieffektiv løsning, der kan spare dig for penge på din elregning. Strippen tilsluttes let til en 12V forsyning, hvilket gør den nem at integrere i forskellige elektriske installationer.

Med en lysstyrke på 800 lumens per meter og en bred spredning på 120 grader, er det sikret, at lyset fordeles jævnt og effektivt. Dette sikrer en behagelig og ensartet belysning af ethvert rum eller objekt. Lyskvaliteten er også imponerende, med en RA værdi på 80-85. Dette betyder, at farverne vises naturligt og ægte, hvilket giver en behagelig oplevelse for øjet.

En ekstra fordel ved dette LED strip er, at det kan dæmpes. Dette betyder, at du kan justere lysstyrken efter behov og skabe den ønskede atmosfære eller stemning.

Kulør på lyset:

Med det V-Tac 8W/m LED strip har du mulighed for at vælge mellem to forskellige kulører - varm hvid (3000K) og neutral hvid (4000K).

Varm hvid kulør skaber en behagelig og afstressende atmosfære. Det varme lys hjælper med at skabe en hyggelig stemning, hvor man kan slappe af og nyde rummet.

Neutral hvid kulør er ideel til arbejdsmiljøer, hvor effektivitet og nøjagtighed er vigtige. Lyset har ingen blå eller gule toner, så belyste emner fremstår naturlige og detaljerede.

Dimensioner og modstandsdygtighed:

Dette LED strip har en tykkelse på 8 mm, hvilket gør det kompakt og nemt at installere i forskellige omgivelser. Det har en IP20-klassificering, hvilket betyder, at det ikke er modstandsdygtigt over for vand. Derfor er det vigtigt at undgå direkte eksponering for vand eller fugtige områder for at undgå beskadigelse.

V-Tac Europas 3 største LED producent

Flere detaljer

DKK 91,00

- +

  • Varm
  • Neutral

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke800 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Effekt og spænding
Forbrug8w
Spænding12V
EnergimærkeF (A-G)
Dimensioner
FatningLED Strip
Bredde8 mm.
Iframe