V-Tac 8W/m LED strip
5m, 60 LED pr. meter

Ny

Billigst på PriceRunner

Pris for 5 meter.

Der er tape på bagsiden af strippen så den nemt kan fastgøres på vandrette flader. Limen bør suppleres, hvis strippen skal anvendes på porøse, ujævne eller ikke optimale flader. Hvis strippen skal hænge omvendt og lyse ned så bør limen ligeledes suppleres.


Ved længere stykker sker der et fald i forbruget så det reelle forbrug pr. meter er:
Ved 10 cm strip: 11W /meter
Ved 1 meter strip: 8W / meter
Ved 5 meter strip: 5W / meter


Vi anbefaler max 10 meter i serie på 12V.


V-Tac 8W/m LED strip, 5m, 60 LED pr. meter

Data om produktet:

8W/meter LED Strip.

Tilsluttes til 12V forsyning

Denne LED strip fra V-Tac tilbyder en lysstyrke på 800 lumens pr. meter. Det betyder, at du kan forvente et klart og klart lys, der fylder rummet med en behagelig belysning. Med en spredning på 120 grader sikrer stripens konstruktion en jævn fordeling af lyset, hvilket betyder, at der ikke er nogen mørke pletter eller blændende områder i det rum, hvor det bruges.

Høj lyskvalitet

Med en RA værdi på 80-85 sikrer denne LED strip en høj lyskvalitet. Dette betyder, at farverne vil se flotte og ægte ud under belysningen, da lyset viser dem på en naturlig måde. Denne lyskvalitet er tilstrækkelig til de fleste behov, hvad enten det er til indendørs brug i hjemmet, kontoret eller butikken.

Kan dæmpes

En praktisk funktion ved denne LED strip er, at den kan dæmpes. Dette giver dig mulighed for at justere belysningen efter behov og skabe den ønskede atmosfære eller arbejdsmiljø.

Kulør på lyset

Denne LED strip kommer i to forskellige kulører: Varm hvid (3000K) og Neutral hvid (4000K).

Varm kulør - Med varm hvid belysning kan du skabe en behagelig og afslappende atmosfære i rummet. Dette varme lys bidrager til at skabe en hyggelig stemning, perfekt til stunder af afslapning og hygge.

Neutral kulør - Med neutral hvid belysning får du det perfekte arbejdsmiljø. Lyset er uden blå eller gule toner, hvilket sikrer, at objekter belyses på en naturlig måde, og farverne vises korrekt.

Dimensioner: 8 mm

IP20 - Denne LED strip er ikke modstandsdygtig over for vand og skal derfor bruges i tørre områder som f.eks. indendørs rum.

V-Tac Europas 3 største LED producent

Flere detaljer

DKK 91,00

- +

  • Varm
  • Neutral

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke800 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Effekt og spænding
Forbrug8w
Spænding12V
EnergimærkeF (A-G)
Dimensioner
FatningLED Strip
Bredde8 mm.
Iframe