Kold hvid 8x16 Neon Flex LED
8W pr. meter, IP67, 230V

8x16.neonflex.230V.cw
Ny

Billigst på PriceRunner

Flot og praktisk 8x16 Neon Flex i kold hvid til f.eks. facader, skilte og trapper mm.
Husk at tilkøbe 8x16 stik til 230V. Se link nederst på siden.

Prisen er for 1 meter. Vi køber Neon Flex på 50 meters ruller, så bestiller du 20 stk., så klipper vi et samlet stykke af på 20 meter til dig.

Strippen kan klippes for hver hele meter ved markeringerne. Dvs. der kan laves et stykke på f.eks. 7 eller 8 meter, men ikke 7,5 meter. Samlingerne ved stik og endeprop skal tætnes med klar silikone for at opnå IP67 inden produktet tages i brug.


Produktbeskrivelse:

Denne koldhvide 8x16 Neon Flex LED-stripe er et fremragende valg, når det kommer til at skabe en imponerende belysningseffekt. Med en effekt på 8W pr. meter er denne LED-strip både energieffektiv og lysstærk.

Den kan nemt tilsluttes til en 230V strømforsyning, hvilket gør installationen enkel og bekvem. Med en lysstyrke på 550 lumens pr. meter og en bred spredning på 100 grader, sikres en jævn fordeling af lyset og en effektiv belysning af rummet.

En af fordelene ved denne LED-strip er, at den kan dæmpes, hvilket giver brugeren mulighed for at tilpasse lysstyrken efter behov og skabe den ønskede atmosfære. Dette gør den ideel til både indendørs og udendørs brug.

Med dimensionerne 8 x 16 mm har denne LED-strip en slank og elegant profil, hvilket gør den nem at installere og passer godt ind i forskellige miljøer. Den er også IP67-klassificeret, hvilket betyder, at den er vandtæt og kan modstå fugt og regn. Dog kan den ikke tåle at være nedsænket i vand i længere tid.

For at sikre, at samlinger mellem LED-striberne er vandtætte og holdbare, anbefales det at tætne dem med klar silikone. Dette sikrer, at produktet forbliver tæt og modstår fugt og vand.

Denne koldhvide 8x16 Neon Flex LED-strip er en pålidelig og holdbar løsning, der kan bruges til at belyse forskellige områder og skabe en attraktiv atmosfære. Med dens alsidighed og høje kvalitet er den et ideelt valg til både professionel og privat brug.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Husk at tilkøbe:
- Stik til 8x16 Neon Flex LED - Inkl. endeprop, IP67, 230V

Populære tilkøb:
- 8x16 monteringsklip

Flere detaljer

DKK 48,00

- +

Forventes på lager igen: 31/10/2023

 
Produkt information
Lys
Kold hvid kulør6000K
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke550 lumens
Spredning100 grader
Effekt og spænding
Forbrug8w
Spænding230V
EnergimærkeG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningLED Strip
Højde16 mm.
Bredde8 mm.
MaterialePVC
Iframe