Kold hvid 8x16 Neon Flex LED
8W pr. meter, IP67, 230V

8x16.neonflex.230V.cw
Ny

Billigst på PriceRunner

Flot og praktisk 8x16 Neon Flex i kold hvid til f.eks. facader, skilte og trapper mm.
Husk at tilkøbe 8x16 stik til 230V. Se link nederst på siden.

Prisen er for 1 meter. Vi køber Neon Flex på 50 meters ruller, så bestiller du 20 stk., så klipper vi et samlet stykke af på 20 meter til dig.

Strippen kan klippes for hver hele meter ved markeringerne. Dvs. der kan laves et stykke på f.eks. 7 eller 8 meter, men ikke 7,5 meter. Samlingerne ved stik og endeprop skal tætnes med klar silikone for at opnå IP67 inden produktet tages i brug.


Denne Kold hvid 8x16 Neon Flex LED er en 8W/meter LED Strip, som kan tilsluttes til en 230V forsyning. Den har en lysstyrke på 550 lumens/meter og en høj spredning på 100 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset. Dette gør den ideel til forskellige belysningsbehov, såsom indendørs og udendørs dekorationer, reklameskilte eller som belysning i køkkenet eller badeværelset.


Denne LED Strip kan dæmpes, hvilket giver mulighed for at justere lysstyrken efter behov og skabe en mere hyggelig og behagelig atmosfære. Den har dimensioner på 8 x 16 mm og er IP67 vandtæt, hvilket betyder, at den kan tåle at blive udsat for vandstænk og regn, men den kan ikke tåle at ligge under vand i længere tid.


Det er vigtigt at bemærke, at samlingerne på LED Strips skal tætnes med klar silikone for at sikre tætheden og undgå, at vand eller støv trænger ind. Dette sikrer, at LED Strippen har en længere levetid og fungerer optimalt i lang tid.


I alt er denne Kold hvid 8x16 Neon Flex LED en alsidig og holdbar belysningsløsning, der kan bruges til en række forskellige formål. Med dens høje lysstyrke, jævne fordeling af lys og mulighed for at dæmpe, er den ideel til at skabe en hyggelig og behagelig atmosfære i ethvert rum eller udendørsområde.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Husk at tilkøbe:
- Stik til 8x16 Neon Flex LED - Inkl. endeprop, IP67, 230V

Populære tilkøb:
- 8x16 monteringsklip

Beregn besparelse

stk.
timer

watt
watt

Besparelse:
- kr / år
Sparet hjem på:
- dage
Baseret på kWh pris på 5,5 kr (Gennemsnit September 2022).

Flere detaljer

DKK 71,00

- +

På lager.
 
Produkt information
Lys
Kold hvid kulør6000K
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke550 lumens
Spredning100 grader
Effekt og spænding
Forbrug8w
Spænding230V
EnergimærkeG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningLED Strip
Højde16 mm.
Bredde8 mm.
MaterialePVC