15W/m COB-LED strip
5m, IP68, 240 LED pr. meter, 24V, COB LED

Ny

Billigst på PriceRunner

Enkeltfarvet hvid COB LED strip IP68 med 280 LED'er per meter.

COB LED uden synlig afstand mellem LED dioderne. Dette får lyset til at fremstå som en uafbrudt streng.


Kan klippes for hver ca. 2,5 cm.

Der er tape på bagsiden af strippen så den nemt kan fastgøres på vandrette flader. Limen bør suppleres, hvis strippen skal anvendes på porøse, ujævne eller ikke optimale flader. Hvis strippen skal hænge omvendt og lyse ned så bør limen ligeledes suppleres.


Data om produktet

15W/m COB-LED strip er en fleksibel lysstrimmel med en effekt på 15 Watt per meter. Den er designet til at blive tilsluttet en 24V strømforsyning for at fungere optimalt. Det imponerende ved denne LED strip er dens lysstyrke på 1400 lumens per meter, som sikrer en kraftig belysning i ethvert rum.

En af de største fordele ved denne LED strip er dens høje spredning på 120 grader, som sikrer en jævn fordeling af lyset. Dette betyder, at selvom strimmelen tændes i én ende, vil lyset være ensartet fordelt i hele rummet. Dette gør den ideel til brug i både private hjem og kommercielle bygninger.

For at sikre en høj kvalitet af lys, har denne LED strip en RA-værdi på 80-85. Dette betyder, at farverne vises flot og ægte, hvilket er vigtigt for at skabe den rette atmosfære i et rum. Med denne belysning vil du kunne nyde alle farver i deres naturlige belysning. Den høje lyskvalitet opfylder de fleste menneskers behov og sikrer en behagelig lysoplevelse.

En ekstra fordel ved denne LED strip er dens mulighed for at blive dæmpet. Dette giver dig fuld kontrol over lysstyrken og mulighed for at skabe den ønskede stemning i rummet. Du kan justere lysstyrken fra et kraftigt og klart lys til en mere blød og dæmpet atmosfære.

Kulør på lyset

Denne LED strip er tilgængelig i kuløren varm hvid (2700K). Varm hvid belysning skaber en behagelig og afstressende atmosfære, hvor du kan nyde det varme lys. Det bidrager til at skabe en hyggelig stemning i rummet, der er ideel til afslapning og samvær med familie og venner.

Dimensioner og vandtæthed

Denne LED strip har dimensioner på 10 x 6 mm, hvilket gør den nem at installere og bruge i forskellige områder. Den er IP68-klassificeret, hvilket betyder, at den er vandtæt og kan ligge under vand i op til 1 meters dybde. Dette gør denne LED strip ideel til brug i udendørsområder, badeværelser eller andre steder, hvor den kan udsættes for vand og fugt.

Flere detaljer

DKK 231,00

- +

  • Varm

På lager.
 
Produkt information
Lys
Varm hvid kulør2700K
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke1400 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8020.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug15w
Spænding24V
EnergimærkeF (A-G)
Dimensioner
FatningLED Strip
Højde6 mm.
Bredde10 mm.
Iframe