15W/m COB-LED strip
10m, IP68, 240 LED pr. meter, 24V, COB LED

Ny

Billigst på PriceRunner

Enkeltfarvet hvid COB LED strip IP68 med 240 LED'er per meter.

COB LED uden synlig afstand mellem LED dioderne. Dette får lyset til at fremstå som en uafbrudt streng.


Kan klippes for hver ca. 2,5 cm.

Der er tape på bagsiden af strippen så den nemt kan fastgøres på vandrette flader. Limen bør suppleres, hvis strippen skal anvendes på porøse, ujævne eller ikke optimale flader. Hvis strippen skal hænge omvendt og lyse ned så bør limen ligeledes suppleres.


Data om produktet:

15W/meter LED Strip. Denne LED-strip har en effekt på 15 watt pr. meter, hvilket sikrer en god lysstyrke og et energieffektivt produkt.

Tilsluttes til 24V forsyning. Denne LED-strip kræver en 24 volts strømforsyning for at kunne fungere korrekt.

Lysstyrke på 1400 lumens/meter. Denne LED-strip har en lysstyrke på 1400 lumens pr. meter, hvilket gør den velegnet til forskellige belysningsbehov.

Høj spredning på 120 grader. Denne LED-strip er designet med en bred spredning på 120 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset og en større belysningsområde.

Høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Denne LED-strip har en høj lyskvalitet med en farvegengivelsesindeks (RA) værdi på 80-85. Dette sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til langt de flestes behov.

Kan dæmpes. Denne LED-strip kan dæmpes, hvilket giver brugerne mulighed for at justere lysstyrken efter behov og skabe den ønskede atmosfære.

Kulør på lyset

Vælg imellem 2 kulører:

  • Varm hvid (2700K): Giver en behagelig og afstressende atmosfære, hvor man kan nyde det varme lys, der er med til at skabe en hyggelig stemning.
  • Neutral hvid (4000K): Giver det perfekte og effektive arbejdsmiljø. Lyset er uden blå eller gule toner i lyset, så belyste emner fremstår helt naturlige.

Dimensioner: 10 x 6 mm.

Denne LED-strip har dimensioner på 10 x 6 mm, hvilket gør den slank og let at installere i forskellige rum, overflader og applikationer.

IP68 - Vandtæt og må ligge under vand i op til 1 meters dybde.

Denne LED-strip har en IP68-klassificering, hvilket betyder, at den er fuldt beskyttet mod indtrængen af støv og vand. Den kan ligge under vand i op til 1 meters dybde, hvilket gør den velegnet til udendørs eller våde omgivelser.

Flere detaljer

DKK 444,00

- +

  • Varm
  • Neutral

På lager.
 
Produkt information
Lys
Varm hvid kulør2700K
Neutral hvid kulør4000K
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke1400 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8020.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug15w
Spænding24V
EnergimærkeF (A-G)
Dimensioner
FatningLED Strip
Højde6 mm.
Bredde10 mm.
Iframe