V-Tac Rød 10W/m COB-LED strip
5m, IP67, 320 LED pr. meter, 24V, COB LED

Ny

Billigst på PriceRunner

Enkeltfarvet rød COB LED strip IP67 med 320 LED'er per meter.

COB LED uden synlig afstand mellem LED dioderne. Dette får lyset til at fremstå som en uafbrudt streng.


Kan klippes for hver ca. 6,3 cm.

Der er tape på bagsiden af strippen så den nemt kan fastgøres på vandrette flader. Limen bør suppleres, hvis strippen skal anvendes på porøse, ujævne eller ikke optimale flader. Hvis strippen skal hænge omvendt og lyse ned så bør limen ligeledes suppleres.


LED strip med høj kvalitet og præstation

V-Tac Rød 10W/m COB-LED strip er den perfekte løsning til belysning, hvor du ønsker en jævn og kraftfuld lyskilde. Med en effekt på 10W pr. meter og en imponerende spredning på 120 grader, kan denne LED strip dække store områder og sikre en ensartet belysning.

Denne LED strip er designet til at tilsluttes en 24V strømforsyning, hvilket giver dig fleksibilitet og stabilitet i drift. Den har en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, hvilket betyder, at farver gengives naturligt og præcist. Uanset om du bruger denne LED strip til indirekte belysning, dekorative formål eller som primær lyskilde, vil du opleve et behageligt og funktionelt lys.

Detaljer og specifikationer:

  • Dæmpbar: Du kan justere lysstyrken efter behov, hvilket giver dig mulighed for at skabe den rette stemning og atmosfære.
  • Dimensioner: Med en slank profil på 8 x 5 mm er denne LED strip nem at montere og integrere i forskellige miljøer og installationer.
  • Vandtæt IP67: Denne LED strip er beskyttet mod støv og kan modstå kortvarig nedsænkning i vand. Det gør den velegnet til udendørs brug og steder, hvor der kan forekomme fugt.

Med 320 LED pr. meter får du en høj lysudgang, hvilket gør denne LED strip ideel til rum, hvor en kraftfuld belysning er påkrævet. Uanset om du har brug for en energieffektiv lyskilde til dit hjem, kontor, butik eller et andet sted, vil denne LED strip opfylde dine behov.

Tilføj en varm og indbydende atmosfære med V-Tac Rød 10W/m COB-LED strip. Med dens avancerede teknologi og holdbare konstruktion kan du nyde en pålidelig og stilfuld lyskilde, som bringer komfort og skønhed til ethvert rum.

V-Tac Europas 3 største LED producent

Flere detaljer

DKK 300,00

- +

  • Rød

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
KulørRød
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Spredning120 grader
RA>= 80
Effekt og spænding
Forbrug10w
Spænding24V
Dimensioner
FatningLED Strip
Højde5 mm.
Bredde8 mm.
Iframe