V-Tac 4W/m RGB+CCT LED strip sæt
5m, 60 LED pr. meter, IP65

VT-5050.set.2628
Ny

Billigst på PriceRunner

V-Tac 4W/m RGB+CCT LED strip sæt er det perfekte valg til at skabe en stemningsfuld og fleksibel belysning. Dette sæt indeholder alt, hvad du har brug for til at komme i gang med at skabe en unik atmosfære i dit hjem eller virksomhed.

  • RGB+CCT teknologi: Med denne funktion kan du skifte mellem varm, neutral og kold hvid lys, samt blande RGB farver så du kan tilpasse belysningen efter dine behov og ønsker.
  • Nem installation: Sættet kommer med en controller og strømforsyning, hvilket gør det enkelt at installere og komme i gang med det samme.
  • Appstyring: Med appstyring kan du nemt og bekvemt styre belysningen fra din smartphone eller tablet. Du kan justere farver, lysstyrke og tilpasse belysningen efter dine præferencer.
  • Høj kvalitet: LED strip sættet er IP65-klassificeret, hvilket betyder, at det er støv- og vandtæt. Det kan derfor bruges både indendørs og udendørs.


RGB farver kan styres via fjernbetjening.
For at skifte mellem varm, neutral og kold hvid skal controlleren styres via app.

Dette gøres nemt via Tuya Smart eller Smart Life appen, som kan hentes gratis til Android og iOS.


OBS: Kan ikke forlænges.


V-Tac 4W/m RGB LED strip sæt, 5m, 60 LED pr. meter

Produktet er en 4W/meter LED Strip sæt, der leveres i en længde af 5 meter og med 60 LED pr. meter. Denne LED strip giver dig mulighed for at skabe en stemningsfuld atmosfære med den flotte RGB-belysning.

Vigtige data:

  • 4W/meter LED Strip: Denne LED strip bruger kun 4 watt pr. meter, hvilket gør den energieffektiv og miljøvenlig.
  • Høj spredning på 120 grader: Den høje spredning på 120 grader sikrer en jævn fordeling af lyset og giver dig mulighed for at oplyse større områder.
  • Kan dæmpes: LED stripen kan dæmpes, så du kan justere lysstyrken efter behov og skabe den ønskede atmosfære.
  • Dimensioner: Produktet har dimensioner på 10 x 2 mm, hvilket gør det let at installere og passe ind i forskellige omgivelser.
  • IP65: Denne LED strip har en IP65-klassifikation, hvilket betyder, at den er beskyttet mod støv og vandstænk. Dette gør den velegnet til brug udendørs, og den kan tåle regnvejr.

Med dette V-Tac LED Strip sæt kan du nemt tilføje en flot og stemningsfuld belysning indendørs eller udendørs. Uanset om du ønsker at oplyse din terrasse, have, indgangsparti eller skabe en hyggelig stemning i stuen, så er denne LED strip et ideelt valg. Med muligheden for at dæmpe lyset kan du også skabe den rette atmosfære til enhver lejlighed.

Så opgrader dit hjem eller udendørsområde med dette V-Tac 4W/m RGB LED strip sæt og skab en flot og stemningsfuld belysning.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

V-Tac Europas 3 største LED producent

Flere detaljer

DKK 394,00

- +

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
KulørRGB+3in1
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Spredning120 grader
Effekt og spænding
Forbrug4w
SpændingsintervalAC:220-240V, 50Hz
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningLED Strip
Højde2 mm.
Bredde10 mm.
Iframe