11W/m COB-LED strip
5m, IP20, 480 LED pr. meter, 24V, COB LED

Ny

Billigst på PriceRunner

Enkeltfarvet hvid COB LED strip med 480 LED'er per meter.

COB LED uden synlig afstand mellem LED dioderne. Dette får lyset til at fremstå som en uafbrudt streng.


Kan klippes for hver ca. 5 cm.

Der er tape på bagsiden af strippen så den nemt kan fastgøres på vandrette flader. Limen bør suppleres, hvis strippen skal anvendes på porøse, ujævne eller ikke optimale flader. Hvis strippen skal hænge omvendt og lyse ned så bør limen ligeledes suppleres.


11W/m COB-LED strip, 5m, IP20, 480 LED pr. meter, 24V, COB LED

Dette produkt er en LED-stripe med en effekt på 11W/meter. Den tilsluttes til en 24V strømforsyning. Med en lysstyrke på 900 lumens pr. meter og en bred spredning på 120 grader, sikrer den en jævn fordeling af lyset. LED-stripen har en ekstra høj lyskvalitet med en RA-værdi på 90-95, hvilket betyder at den giver et levende og naturligt lys, der flot og sprudlende viser alle farver. Denne lyskvalitet er tilstrækkelig til selv de mest krævende situationer.Produktet kan også dæmpes, så du kan tilpasse lysstyrken efter behov.

Der er to forskellige kulører at vælge imellem: Varm hvid (3000K) og Neutral hvid (4000K).

Varm hvid kulør giver en behagelig og afstressende atmosfære, hvor man kan nyde det varme lys, der er med til at skabe en hyggelig stemning. Det er ideelt til brug i stuer, soveværelser eller andre rum, hvor man gerne vil skabe en afslappende atmosfære.

Neutral hvid kulør giver det perfekte og effektive arbejdsmiljø. Lyset er uden blå eller gule toner, hvilket betyder at belyste emner fremstår helt naturlige. Det er ideelt til brug på arbejdspladser, kontorer eller andre omgivelser, hvor nøjagtig belysning er vigtig.

Produktet har dimensionerne 8 mm og har en IP20-rating, hvilket betyder at det ikke er modstandsdygtigt over for vand. Derfor bør det kun bruges indenfor og ikke udsættes for fugtige eller våde omgivelser.

Flere detaljer

DKK 319,00

- +

  • Varm
  • Neutral

På lager.
 
Produkt information
Lys
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke900 lumens
Spredning120 grader
RA>= 90
Effekt og spænding
Forbrug11w
Spænding24V
EnergimærkeF (A-G)
Dimensioner
FatningLED Strip
Bredde8 mm.
Iframe