11W/m COB-LED strip
5m, IP20, 480 LED pr. meter, 24V, COB LED

Ny

Billigst på PriceRunner

Enkeltfarvet hvid COB LED strip med 480 LED'er per meter.

COB LED uden synlig afstand mellem LED dioderne. Dette får lyset til at fremstå som en uafbrudt streng.


Kan klippes for hver ca. 5 cm.

Der er tape på bagsiden af strippen så den nemt kan fastgøres på vandrette flader. Limen bør suppleres, hvis strippen skal anvendes på porøse, ujævne eller ikke optimale flader. Hvis strippen skal hænge omvendt og lyse ned så bør limen ligeledes suppleres.


Data om produktet

11W/meter LED Strip. Dette produkt er en LED-strips, der har en effektforbrug på 11 watt per meter. Den kan tilsluttes til en 24V strømforsyning, hvilket gør den velegnet til forskellige lysinstallationer.

Lysstyrken på denne strip er imponerende med 900 lumens per meter. Derudover har den en bred lysvinkel på 120 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset. Dette gør den ideel til områder, hvor der er behov for et stort omfang af lys.

En vigtig faktor ved denne LED strip er dens høje lyskvalitet. Den har en RA værdi på 90-95, hvilket betyder, at den giver en meget præcis gengivelse af farver. Dette betyder, at den er egnet til selv de mest krævende situationer, hvor farver og detaljer er vigtige.

En ekstra fordel ved denne LED strip er, at den kan dæmpes. Dette giver brugeren mulighed for at justere lysstyrken efter behov og skabe den ønskede atmosfære.

Kulør på lyset

Denne LED strip fås i to forskellige farvetemperaturer: varm hvid (3000K) og neutral hvid (4000K).

Varm hvid kulør giver en behagelig og afstressende atmosfære. Det varme lys er med til at skabe en hyggelig stemning og er ideelt til områder, hvor afslapning og komfort er vigtigt.

Neutral hvid kulør er perfekt til effektive arbejdsmiljøer. Lyset har ingen blå eller gule toner og giver derfor en naturlig belysning af emner.

Dimensioner og IP rating

Denne LED strip har en dimension på 8 mm, hvilket gør den kompakt og nem at installere.

Den har en IP20 klassifikation, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor skal den ikke bruges i områder, hvor der er risiko for fugt eller vandsprøjt.

Flere detaljer

DKK 485,00

- +

  • Varm
  • Neutral

På lager.
 
Produkt information
Lys
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke900 lumens
Spredning120 grader
RA>= 90
Effekt og spænding
Forbrug11w
Spænding24V
EnergimærkeF (A-G)
Dimensioner
FatningLED Strip
Bredde8 mm.
Iframe