V-Tac Grøn 10W/m COB-LED strip
5m, IP67, 320 LED pr. meter, 24V, COB LED

Ny

Billigst på PriceRunner

Enkeltfarvet grøn COB LED strip IP67 med 320 LED'er per meter.

COB LED uden synlig afstand mellem LED dioderne. Dette får lyset til at fremstå som en uafbrudt streng.


Kan klippes for hver ca. 6,3 cm.

Der er tape på bagsiden af strippen så den nemt kan fastgøres på vandrette flader. Limen bør suppleres, hvis strippen skal anvendes på porøse, ujævne eller ikke optimale flader. Hvis strippen skal hænge omvendt og lyse ned så bør limen ligeledes suppleres.


Produktbeskrivelse:

Den V-Tac Grøn 10W/m COB-LED strip er en fleksibel lyskilde, der kan bruges til en lang række formål. Den har en imponerende lysstyrke på 10W per meter og tilsluttes nemt til en 24V forsyning. Med en høj spredning på 120 grader sørger den for en jævn fordeling af lys, hvilket gør den ideel til forskellige belysningsbehov.

Denne LED strip har en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, hvilket betyder at den giver et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Dette gør den egnet til mange forskellige anvendelser både derhjemme og på arbejdspladsen.

En af fordelene ved denne LED strip er, at den kan dæmpes, hvilket gør det muligt at justere lysstyrken efter behov. Dens dimensioner på 8 x 5 mm gør den nem at montere i forskellige miljøer.

Med en IP67 klassificering er denne LED strip vandtæt og kan derfor bruges udendørs eller i vådrum. Dog bør den ikke ligge under vand i længere tid, da det kan skade produktet.

Uanset om du har brug for belysning til indendørs eller udendørs brug, kan den V-Tac Grøn 10W/m COB-LED strip være en pålidelig og effektiv løsning. Med dens imponerende lyskvalitet og nemme installation kan den opfylde mange forskellige belysningsbehov.

V-Tac Europas 3 største LED producent

Flere detaljer

DKK 300,00

- +

  • Grøn

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
KulørGrøn
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Spredning120 grader
RA>= 80
Effekt og spænding
Forbrug10w
Spænding24V
Dimensioner
FatningLED Strip
Højde5 mm.
Bredde8 mm.
Iframe