Vandtæt 7W/m COB strip
5m, IP68, 480 LED pr. meter, 24V, COB LED

Ny

Billigst på PriceRunner

Oplev den ultimative belysningsløsning med vores Vandtæt 7W/m COB strip - perfekt til både indendørs og udendørs brug!

  • Høj Lyskvalitet: Med 550 lumen og en RA-værdi på 94 sikrer denne COB strip en naturlig og farveægte belysning.
  • Optimal Spredning: Med en spredningsvinkel på 120 grader får du en jævn og bred lysfordeling uden skarpe skygger.
  • Ingen Synlige Dioder: COB-teknologi fjerner synlige dioder, hvilket giver et ensartet lys og et mere æstetisk udseende.
  • Vandtæt og Holdbar: Med en IP68-klassificering er denne LED-strip perfekt til våde miljøer og kan modstå selv de hårdeste forhold.
  • Lang Længde: 5 meter længde med hele 480 LED pr. meter, hvilket giver maksimal lysstyrke og dækning.
  • Energieffektiv: 24V strømforsyning og 7W/m forbrug sikrer en lav energikostnad uden at gå på kompromis med lysstyrken.
  • Varm Hvidt Lys: Med en farvetemperatur på 3000K får du en behagelig og varm belysning, perfekt til både hjem og professionelle miljøer.

Giv dine omgivelser en opgradering med vores Vandtæt 7W/m COB strip - en pålidelig, effektiv og æstetisk tilfredsstillende belysningsløsning!


Oplev Kraftfuld Belysning med Vores Vandtætte COB LED Strip

Vores højkvalitets vandtætte 7W/m COB strip er skabt til at levere fremragende belysning til både indendørs og udendørs brug. Den er designet til at modstå ekstreme forhold og giver en pålidelig og alsidig belysningsløsning for ethvert miljø.

Produktfunktioner

  • Effektivitet: Med en effekt på 7W pr. meter, sikrer denne LED-strip optimal belysning med lavt energiforbrug.
  • Forsyning: Denne strip tilsluttes let til en 24V forsyning, hvilket gør installationen enkel og ligetil.
  • Lysstyrke: Med en imponerende lysstyrke på 550 lumens/meter og en høj spredning på 120 grader, opnår du en jævn og omfattende lysdækning.
  • Lyskvalitet: Denne LED-strip har en ekstra høj lyskvalitet med en RA værdi på 90-95, hvilket sikrer et naturligt og levende lys, der fremhæver alle farver optimalt.
  • Dæmpbar: For yderligere fleksibilitet i lysstyring, kan denne strip dæmpes for at tilpasse lysstyrken til dine præferencer.

Kulør og Atmosfære

Uanset hvor du anvender denne LED-strip, kan du nyde den varme hvide kulør på 3000K, som skaber en behagelig og afstressende atmosfære. Det varme lys er perfekt til at skabe en hyggelig og indbydende stemning.

Holdbarhed og Vandtæthed

Med en klassifikation på IP68, er denne letvægts LED-strip helt vandtæt og kan nemt anvendes udendørs eller under vand i op til 1 meters dybde. Uanset om det regner eller solen skinner, kan du stole på denne strip for stabil og kontinuerlig belysning.

Praktiske Dimensioner

Den kompakte dimension på 10 x 4,5 mm gør den perfekt til installation i madslutninger og svære hjørner, hvilket sikrer fleksibilitet i forhold til layout og design.

Konklusion

Vores vandtætte 7W/m COB strip er ikke blot en LED-strip, men en kombination af effektivitet, holdbarhed og stil. Uanset om du vil lyse dit køkken op, skabe stemning i din have, eller have en pålidelig løsninger til industrielle behov, er dette belysningsprodukt løsningen for dig.

Flere detaljer

DKK 383,00

- +

  • Varm

På lager.
 
Produkt information
Lys
Varm hvid kulør3000K
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke550 lumens
Spredning120 grader
RA>= 94
Forventet levetid L8020.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug7w
Spænding24V
EnergimærkeF (A-G)
Dimensioner
FatningLED Strip
Højde4,5 mm.
Bredde10 mm.