LEDlife 22W/m LED strip
5m, Wall washer IP68, 24V, 48 LED pr. meter

Ny

Billigst på PriceRunner

Skab en smuk effektbelysning med LEDlife 22W/m LED strip på 5 meter. Denne IP68 vandtætte LED strip har 48 LED pr. meter og en smal spredning, perfekt til at lyse op på vægge eller andre overflader.

  • Ideel til effektbelysning af vægge
  • IP68 vandtæt, kan bruges udendørs
  • 48 LED pr. meter for en kraftig belysning
  • Smal spredning for præcis belysning
  • Let at installere med selvklæbende bagside
  • Drives med 24V for lavt strømforbrug
  • Kan klippes mellem hver diode, 2,5 cm
Kan med fordel bruges til f.eks. effektbelysning af glasmontre til udstilling, under hylder eller lignende.
LED strippen kan også bruges til indirekte lyseffekter, hvor almindelig LED strip ikke ville have samme effekt.
Strippen findes i 3 varianter.
Der kan tilkøbes aluprofil og beslag til LED strippen.
Se eventuelt vores RGB variant.


LEDlife 22W/m LED strip, 5m, IP68, 24V, 48 LED pr. meter

Data om produktet:

LEDlife 22W/meter LED Strip er et fleksibelt lysbånd, der kan forvandle ethvert rum. Med en effekt på 22 watt per meter får du et kraftfuldt lys, der er ideelt til både dekorative og funktionelle formål. Strippen tilsluttes let til en 24V strømforsyning, og du kan nyde en lysstyrke på 2900 lumen per meter.En unik egenskab ved LEDlife LED strip er det fokuserede lys på 30 grader. Dette sikrer, at lyset bliver kontrolleret og ikke spredes for meget. Resultatet er en præcis og ensartet belysning, der giver dig mulighed for at sætte fokus på specifikke områder eller objekter i dit rum.Med en lyskvalitet på RA-værdi 80-85 får du en fantastisk farvegengivelse. Dette betyder, at alle farver vises på en naturlig og ægte måde, hvilket vil forbedre din oplevelse af belysningen. Uanset om du bruger LEDlife LED strip til professionelle eller private formål, er lyskvaliteten tilstrækkelig til de fleste behov.En ekstra fordel ved LEDlife LED strip er, at den kan dæmpes. Dette giver dig mulighed for at justere lysintensiteten efter behov og skabe den ønskede atmosfære i dit rum.

Kulør på lyset:

Når du vælger LEDlife LED strip, har du mulighed for at vælge mellem tre forskellige kulører. Hver kulør har sine unikke egenskaber og egner sig bedst til forskellige formål.

- Varm hvid (3000K):

Varm hvid giver en behagelig og afslappende atmosfære. Det varme lys skaber en hyggelig stemning, der er ideel til afslapning eller sociale sammenkomster. Med LEDlife LED strip i varm hvid kulør kan du skabe en atmosfære, hvor folk føler sig velkomne og afslappede.

- Neutral hvid (4000K):

Neutral hvid er perfekt til effektive arbejdsmiljøer. Lyset har ingen blå eller gule toner og giver derfor belysning, der fremstår naturlig og neutral. Hvis du har behov for en arbejdsplads med optimalt lys, er LEDlife LED strip i neutral hvid kulør et godt valg.

- Kold hvid (6000K):

Kold hvid giver et koldt lys med en tydelig blålig tone. Denne kulør bruges sjældent i Skandinavien, men er populær til specielle formål såsom malerkabiner, akvarier og speciel dekoration. Hvis du har brug for et koldt og markant lys, kan LEDlife LED strip i kold hvid kulør være et godt valg.

Dimensioner:

LEDlife LED strip har dimensionerne 22 x 11 mm. Dette gør den nem at installere i forskellige omgivelser, så du kan tilpasse belysningen efter dine behov.

IP68:

LEDlife LED strip har en IP68-klassificering, hvilket betyder, at den er vandtæt og kan ligge under vand i op til 1 meters dybde. Dette gør den ideel til brug udendørs eller i fugtige omgivelser, hvor andre LED strips måske ikke kan klare påvirkningerne fra vand.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Populære tilkøb:
- Aluprofil til IP68 wall washer - 1m
- Monteringsklips til flex wall washer strip

Flere detaljer

DKK 995,00

- +

  • Varm
  • Neutral
  • Kold

På lager.
 
Produkt information
ledlife
LEDlife - Dansk kvalitetsbrand!

Undgå noname produkter, produceret under ringe forhold af dårlige materialer.
Ved at vælge LEDlife, er du sikker på at kvaliteten er i top og af de bedste materialer.


Lys
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
Kold hvid kulør6000K
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke2900 lumens
Spredning30 grader
RA>= 80
Effekt og spænding
Forbrug22w
Spænding24V
EnergimærkeD (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningLED Strip
Højde11 mm.
Bredde22 mm.
Iframe