V-Tac 10W/m COB-LED strip
5m, IP67, 320 LED pr. meter, 24V, COB LED

Ny

Billigst på PriceRunner

Enkeltfarvet hvid COB LED strip IP67 med 320 LED'er per meter.

COB LED uden synlig afstand mellem LED dioderne. Dette får lyset til at fremstå som en uafbrudt streng.


Kan klippes for hver ca. 2,5 cm.

Der er tape på bagsiden af strippen så den nemt kan fastgøres på vandrette flader. Limen bør suppleres, hvis strippen skal anvendes på porøse, ujævne eller ikke optimale flader. Hvis strippen skal hænge omvendt og lyse ned så bør limen ligeledes suppleres.


Produktbeskrivelse:

V-Tac 10W/m COB-LED strip er en højtydende LED strip med imponerende lyskvalitet og alsidige anvendelsesmuligheder. Denne 5 meter lange LED strip er perfekt til belysning af forskellige områder både indendørs og udendørs takket være dens IP67 vandtætte rating.

Denne LED strip har en effektivitet på 10W per meter og kræver en 24V strømforsyning. Med en lysstyrke på 840 lumens per meter og en bred spredning på 120 grader, garanteres en jævn og ensartet lysfordeling over et stort område. Den høje RA værdi på 80-85 sikrer en naturlig belysning, hvor farver vises ægte og korrekt.

Du har mulighed for at vælge mellem tre forskellige kulører for lysets farvetemperatur. Varm hvid (3000K) skaber en hyggelig atmosfære egnet til afslapning, mens Neutral hvid (4000K) er ideel til effektivt arbejdslys. For en mere speciel belysning kan du vælge Kold hvid (6500K) med et køligt blåligt skær.

Denne COB-LED strip har dimensioner på 8 x 5 mm og kan dæmpes for yderligere kontrol over lysintensiteten. Med dens vandtætte egenskaber er den velegnet til udendørs brug, men bør undgås at ligge under vand i længere perioder.

V-Tac Europas 3 største LED producent

Flere detaljer

DKK 300,00

- +

  • Varm
  • Neutral
  • Kold

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
Kold hvid kulør6500K
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke840 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Effekt og spænding
Forbrug10w
Spænding24V
EnergimærkeG (A-G)
Dimensioner
FatningLED Strip
Højde5 mm.
Bredde8 mm.
Iframe