V-Tac 10W/m COB-LED strip
5m, IP67, 320 LED pr. meter, 24V, COB LED

Ny

Billigst på PriceRunner

Enkeltfarvet hvid COB LED strip IP67 med 320 LED'er per meter.

COB LED uden synlig afstand mellem LED dioderne. Dette får lyset til at fremstå som en uafbrudt streng.


Kan klippes for hver ca. 2,5 cm.

Der er tape på bagsiden af strippen så den nemt kan fastgøres på vandrette flader. Limen bør suppleres, hvis strippen skal anvendes på porøse, ujævne eller ikke optimale flader. Hvis strippen skal hænge omvendt og lyse ned så bør limen ligeledes suppleres.


Funktionel og Alsidig COB-LED Strip

Vores V-Tac 10W/m COB-LED strip er et fremragende valg for dem, der søger effektiv og fleksibel belysning til både private og kommercielle miljøer. Med en længde på 5 meter og en imponerende tæthed på 320 LED pr. meter, tilbydes en ensartet og jævn lysfordeling, som passer til en lang række anvendelser.

Strømeffektivitet og Lysstyrke

Strippen forbruger 10W pr. meter og tilsluttes til en 24V forsyning, hvilket sikrer en effektiv energiforbrug og optimal præstation. Med en lysstyrke på 840 lumens/meter og en spredningsvinkel på 120 grader, får du en kraftig og bred lysudsendelse, som belyser hele rummet jævnt.

Lyskvalitet og Dæmpbarhed

Denne LED strip leverer en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, hvilket garanterer naturligt lys, som præsenterer alle farver på en livagtig måde. Den høje kvalitet gør strippen velegnet til de fleste almindelige belysningsbehov. Derudover er strippen dæmpbar, hvilket giver dig mulighed for at justere lysintensiteten efter dine præferencer og skaber dermed den ønskede atmosfære.

Valg af Lysfarve

  • Varm hvid (3000K) – Perfekt til at skabe en hyggelig og afslappende atmosfære, ideel til stuer og opholdsrum.
  • Neutral hvid (4000K) – Giver et klart og naturligt lys uden blå eller gule toner, perfekt til kontorplads eller køkkenmiljøer.
  • Kold hvid (6500K) – Leverer et klart lys med et blåligt skær, brugbart til specielle behov som i malerkabiner eller akvarier.

Holdbarhed og Vandtæthed

Med dimensionsspecifikationerne 8 x 5 mm passer strippen stort set overalt, hvor du måtte have brug for lys. Den har en IP67 klassificering, hvilket betyder, at den er vandtæt og kan bruges i fugtige omgivelser, dog uden at blive udsat for kontinuerlig nedsænkning i vand.

Anvendelsesmuligheder

Uanset om det er til belysning under skabe i køkkenet, omgivende belysning i stuen, eller skiltning og dekoration i en virksomhed, tilbyder denne COB-LED strip fra V-Tac en alsidig, pålidelig og energieffektiv løsning.

V-Tac Europas 3 største LED producent

Flere detaljer

DKK 300,00

- +

  • Varm
  • Neutral
  • Kold

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
Kold hvid kulør6500K
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke840 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Effekt og spænding
Forbrug10w
Spænding24V
EnergimærkeG (A-G)
Dimensioner
FatningLED Strip
Højde5 mm.
Bredde8 mm.