V-Tac 24W LED loftslampe
29,5 x 29,5cm, sort kant, inkl. lyskilde

Ny

Billigst på PriceRunner

Flot LED loftslampe med sort kant.

Monteres nemt på loftet - bare skrue bagpladen fast og efterfølgende skyde lampen fast.

Bemærk venligst at der skal laves hul i rammen, hvis ledningen ønskes ført ud til siden.


Produktbeskrivelse

Denne V-Tac 24W LED loftslampe er en moderne og stilfuld løsning til belysning af dit hjem eller kontor. Med målene 29,5 x 29,5 cm passer den perfekt i de fleste rum og kan installeres både i loftet og på væggen.

Lampen er nem at tilslutte til din eksisterende 230V forsyning, hvilket gør installationen hurtig og problemfri. Den kræver ingen ekstra komponenter eller konvertere. Du kan derfor nyde det klare og effektive LED-lys med det samme.

Med en effekt på 24W producerer lampen en lysstyrke på hele 2500 lumens. Dette sikrer en betydelig mængde lys og gør lampen velegnet til de fleste rum, herunder stuer, køkkener, badeværelser og kontorer.

Denne loftslampe er kendt for sin høje lyskvalitet, som måles med RA-værdien. Denne lampe har en RA-værdi på 80-85, hvilket sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Uanset om du læser, laver mad eller arbejder, vil du opleve, at lyset skinner klart og ensartet.

Kulør på lyset

Med denne loftslampe kan du vælge mellem to forskellige kulører til lyset:

Varm hvid (3000K) - Dette er den perfekte kulør til at skabe en behagelig og afstressende atmosfære. Det varme lys giver en hyggelig stemning og er ideelt til soveværelset, stuen eller andre rum, hvor du ønsker at skabe ro og afslapning.

Neutral hvid (4000K) - Denne kulør giver en klar og naturlig belysning, der er ideel til arbejdsmiljøet. Lyset har ingen blå eller gule toner, så belyste genstande fremstår korrekt og klart. Denne kulør er perfekt til kontoret, køkkenet eller andre rum, hvor høj præcision og effektivitet er vigtig.

Med sine dimensioner på 295 x 295 x 65 mm passer denne loftslampe perfekt til de fleste rum. Den er også IP44-klassificeret, hvilket betyder, at den tåler fugtig luft og vandstænk på fronten. Dette gør den velegnet til badeværelser eller andre rum, hvor der kan være lidt damp eller fugt.

Loftslampen leveres med en integreret lyskilde, hvilket betyder, at du ikke behøver at købe ekstra pærer eller lyskilder. Du kan derfor nyde godt af den energieffektive LED-teknologi og det flotte lys med det samme.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

V-Tac Europas 3 største LED producent

Flere detaljer

DKK 172,00

- +

  • Varm
  • Neutral

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke2500 lumens
RA>= 80
Forventet levetid L8020.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug24w
Spænding230V
SpændingsintervalAC:85-265V,50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde295 mm.
Bredde295 mm.
Dybde65 mm.
MaterialeAluminium
Iframe