V-Tac 12W LED loftslampe
14 x 14cm, Højde: 2,4cm, hvid kant, inkl. lyskilde

Ny

Billigst på PriceRunner

Flot LED loftslampe med hvid kant.

Monteres nemt på loftet. Skru blot bagpladen fast og skyd efterfølgende lampen fast.

Bemærk venligst at der skal laves hul i rammen, hvis ledningen ønskes ført ud til siden.
Data om produktet:

V-Tac 12W LED loftslampe er en moderne og stilfuld løsning til at belyse dit hjem eller kontor. Den har et kompakt design med en bredde og længde på 14 x 14 cm og en højde på 2,4 cm. Lampen har en hvid kant, der giver et rent og elegant udseende. Den leveres også med en lyskilde, så du er klar til at installere den med det samme.

12W LED - der erstatter 60W: Denne loftslampe bruger LED-teknologi, hvilket gør den meget energieffektiv. Med en effekt på 12W kan den erstatte en traditionel 60W glødepære og spare dig for energiomkostninger.

Tilsluttes til 230V forsyning: Lampen er nem at tilslutte til den almindelige 230V strømforsyning, hvilket gør installationen hurtig og problemfri.

Lysstyrke og spredning: Denne loftslampe har en lysstyrke på 900 lumens, hvilket betyder, at den producerer en kraftig og klar belysning. Den har også en bred spredning på 120 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset i rummet.

Høj lyskvalitet: Lampen har en høj lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85. Dette sikrer, at lyset er naturligt og ægte og viser alle farver på en flot og præcis måde. Uanset om du bruger lampen til at belyse et maleri, læse en bog eller udføre kontorarbejde, er lyskvaliteten tilstrækkelig til at opfylde de fleste behov.

Kulør på lyset:

For at imødekomme forskellige præferencer og behov kan du vælge mellem 2 kulører: varm hvid (3000K) og neutral hvid (4000K).

Varm kulør: Hvis du ønsker at skabe en hyggelig og afstressende atmosfære, er den varme hvide kulør det rigtige valg for dig. Det varme lys skaber en behagelig stemning, der er perfekt til afslapning og hygge.

Neutral kulør: Hvis du har brug for det perfekte arbejdsmiljø, er den neutrale hvide kulør ideel. Dette lys har ingen blå eller gule toner, hvilket gør, at belyste emner fremstår helt naturlige. Det er perfekt til opgaver, der kræver præcision og koncentration.

Dimensioner:

Loftslampens dimensioner er 140 x 24 x 140 mm. Det kompakte design gør den velegnet til installation i mindre rum eller som en diskret belysningsløsning.

Med integreret lyskilde: Lampen leveres med en integreret lyskilde, hvilket betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om at købe en separat pære. Du kan let tilslutte og installere lampen med det samme og nyde dens kraftige og energieffektive belysning.


Dokumenter og certificater:
- EIS Dialux fil
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat


Videopræsentation:
V-Tac Europas 3 største LED producent

Flere detaljer

DKK 140,00

Du sparer årligt 314 kr pr. lyskilde

- +

  • Varm
  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
KulørVarm hvid
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke900 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Effekt og spænding
Forbrug12w
Erstat60w
Spænding230V
SpændingsintervalAC:85-265V,50/60Hz
EnergimærkeG (A-G)
Sensor kompatibelJa - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde24 mm.
Bredde140 mm.
Dybde140 mm.
MaterialeAluminium
Iframe