LED projektør 50W RGB med fjernbetjening

ag.50W.proj.RGB
Ny

Billigst på PriceRunner

50W RGB LED projektør.

Lyskulør: 16 forskellige farver.

Lysspredning: 110 grader.

IP65 stænktæt.

Aluminiumskabinet.

Med fjernbetjening.

Spænding: 230V.


Effektiv og alsidig LED projektør med RGB og fjernbetjening

Denne LED projektør med en effekt på 50W er det ideelle valg til at skabe en stemningsfuld belysning både indendørs og udendørs. Projektøren tilsluttes nemt til en 230V forsyning og kan bruges i mange forskellige sammenhænge.

Høj spredning og jævn fordeling af lys

Med en imponerende spredning på 110 grader sikrer denne projektør en jævn fordeling af lyset over et stort område. Du kan justere belysningen efter behov og skabe det rette lysmiljø.

Dæmpbar og integreret lyskilde

En af fordelene ved denne LED projektør er, at den kan dæmpes, så du kan skabe forskellige stemninger alt efter behov. Projektøren kommer desuden med en integreret lyskilde, hvilket gør den nem at installere og bruge.

Robust og vejrresistent design

Med dimensioner på 173 x 210 x 26,5 mm er denne LED projektør kompakt og let at placere. Projektøren har en IP65 klassifikation, hvilket betyder, at den kan bruges udendørs og tåler vandstænk og regn. Du kan derfor trygt bruge projektøren til at lyse op i haven, på terrassen eller andre udendørs områder.

Samlet set er denne LED projektør med RGB og fjernbetjening en alsidig og effektiv løsning til dig, der ønsker en fleksibel belysning både indendørs og udendørs. Med dens høje spredning, jævn fordeling af lys og mulighed for at dæmpe lyset er den let at tilpasse til forskellige behov og skabe den rette stemning.

Flere detaljer

DKK 212,00

- +

På lager.
 
Produkt information
Lys
KulørRGB
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Spredning110 grader
Forventet levetid L8025.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug50w
Spænding230V
Dimensioner
Højde210 mm.
Bredde173 mm.
Dybde26,5 mm.
Iframe