V-Tac 100W LED projektør
185LM/W, arbejdslampe, udendørs

Ny

Billigst på PriceRunner

100W LED projektør med hele 185LM/W.
Projektøren er lavet i et flot aluminiumskabinet.
230V.


Produktbeskrivelse

V-Tac 100W LED projektør er en højeffektiv arbejdslampe, der er perfekt til udendørs brug. Med en effekt på 100W og en lysstyrke på imponerende 18500 lumens, kan denne projektør belyse større områder med lethed. Det er ideelt til brug på byggepladser, sportsfaciliteter eller andre udendørsområder, der kræver kraftig belysning.

Denne LED projektør er nem at tilslutte til en standard 230V forsyning, hvilket gør det enkelt at installere og bruge. Med dens kompakte dimensioner på 243 x 254 x 40 mm er den let at placere og justere efter behov. Det robuste design og den IP65-klassificering sikrer, at den kan modstå både vandstænk og regn, hvilket gør den velegnet til brug i alle slags vejrforhold.

En af de unikke træk ved denne LED projektør er dens lysfarve. Den er tilgængelig i kold hvid (6500K), der giver et koldt lys med et tydeligt blåligt skær. Mens denne kulør er sjældent brugt i Skandinavien, er den populær til malerkabiner, akvarier og speciel dekoration, hvor det blålige skær kan skabe en unik atmosfære og fremhæve farverne på en særlig måde.

Med en integreret lyskilde er det ikke nødvendigt at købe ekstra pærer eller lysrør. Denne LED projektør har en lang levetid og er energieffektiv, hvilket gør den til et miljøvenligt valg. Den høje lysudbytte på 185 lumen pr. Watt sikrer, at du får kraftig belysning, samtidig med at du sparer på energiforbruget.

V-Tac 100W LED projektør er et pålideligt og holdbart valg til udendørs belysning. Uanset om du har brug for at belyse en bygning, en have eller et sportsområde, kan denne arbejdslampe levere den nødvendige belysning med dens kraftfulde lysstyrke og IP65-klassificering. Vælg denne LED projektør til at opfylde dine udendørs belysningsbehov.

V-Tac Europas 3 største LED producent

Flere detaljer

DKK 481,00

- +

  • Kold
  • Ikke dæmpbar
  • Sort
Forventes på lager igen: 27/06/2024

 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Kold hvid kulør6500K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke18500 lumens
RA>= 70
Forventet levetid L8025.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug100w
Spænding230V
SpændingsintervalAC:220-240V, 50Hz
EnergimærkeB (A-G)
Dimensioner
Højde254 mm.
Bredde243 mm.
Dybde40 mm.
MaterialeAluminium
Iframe