V-Tac 200W LED projektør
185LM/W, arbejdslampe, udendørs

Ny

Billigst på PriceRunner

200W LED projektør med hele 185LM/W.
Projektøren er lavet i et flot aluminiumskabinet.
230V.


Effektiv og holdbar LED-projektor til udendørs brug

Denne V-Tac 200W LED-projektor er en pålidelig arbejdslampe, der er designet til at levere en imponerende lysstyrke på 37000 lumens. Med en effekt på 200W kan denne projektør levere kraftigt lys til at oplyse store udendørs områder. Den tilsluttes let til en 230V forsyning, hvilket gør installationen enkel og problemfri.

Vælg den perfekte kulør til dit behov

V-Tac 200W LED-projektøren fås i to forskellige kulører: Neutral hvid (4000K) og Kold hvid (6500K). Neutral hvid kulør er ideel til at skabe et effektivt arbejdsmiljø, hvor det naturlige lys uden blå eller gule toner gør det muligt at se emner klart og tydeligt. Kold hvid kulør er mere velegnet til specielle anvendelser som malerkabiner, akvarier og dekoration, da dens karakteristiske blålige skær kan give en unik atmosfære.

Robust og holdbar design

Denne V-Tac LED-projektor har en kompakt og robust konstruktion med dimensioner på 355 x 405 x 49 mm, hvilket gør den velegnet til forskellige udendørs områder. Den har en IP65 vurdering, hvilket betyder at den er tæt og kan tåle vandstænk og regn. Dette gør den ideel til brug i haver, byggepladser eller andre udendørs områder, hvor kraftigt lys er nødvendigt.

Nem og praktisk installation

Denne V-Tac LED-projektor leveres med en integreret lyskilde, hvilket betyder at du ikke behøver at bekymre dig om at købe eller udskifte pærer. Sikkerhed er også vigtigt, og denne projektør er CE-certificeret, hvilket giver dig ro i sindet om dens kvalitet og ydeevne.

Samlet set er V-Tac 200W LED-projektøren et pålideligt valg til udendørs belysning, der leverer kraftigt lys og har en lang levetid. Uanset om du har brug for et effektivt arbejdsmiljø eller ønsker en særlig atmosfære, kan du vælge mellem neutral hvid og kold hvid kulør. Med dens robuste design og vandtætte egenskaber er denne projektør ideel til både private og kommercielle udendørs områder.

V-Tac Europas 3 største LED producent

Flere detaljer

DKK 1.115,00

- +

  • Neutral
  • Kold
  • Ikke dæmpbar
  • Sort
Forventes på lager igen: 22/06/2024

 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Neutral hvid kulør4000K
Kold hvid kulør6500K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke37000 lumens
RA>= 70
Forventet levetid L8025.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug200w
Spænding230V
SpændingsintervalAC:220-240V, 50Hz
EnergimærkeB (A-G)
Dimensioner
Højde405 mm.
Bredde355 mm.
Dybde49 mm.
MaterialeAluminium
Iframe