System Shift Smart Hangit Ophængt Skinne Lys 12W Sort CCT/Dæmp.

Ny

Billigst på PriceRunner


Effektiv og smart lysløsning til dit hjem

System Shift Smart Hangit Ophængt Skinne Lys 12W Sort CCT/Dæmp er en innovativ og praktisk lysløsning til dig, der ønsker lyskvalitet og fleksibilitet. Med en effekt på 12W og tilslutning til 48V forsyning, kan du være sikker på en energieffektiv løsning, der samtidig giver dig den lysstyrke, du har brug for.

Med en lysstyrke på 800 lumens og et fokuseret lys på 25 grader, kan du opnå et kontrolleret lys, der skaber en behagelig atmosfære i rummet. Den ekstra høje lyskvalitet med en RA værdi på 90-95 sikrer, at alle farver vises levende og naturligt, hvilket er ideelt selv i krævende situationer.

Du kan nemt og praktisk dæmpe lyset via Smart Home, hvilket giver dig mulighed for at tilpasse lysets intensitet efter behov. Bemærk dog, at dæmpning ikke er muligt via vægdæmper.

Med en producentgaranti på 5 år kan du være tryg ved din investering. Produktet er designet med LED af højeste kvalitet, hvilket sikrer lang og sikker drift op til 50.000 timer, med minimalt fald i lysstyrke. Kombineret med en professionel og driftssikker driver samt god køling, kan du forvente en lang levetid for hele produktet.

Med dimensioner på 297 x 40 mm og en IP20 klassifikation, er dette lys ideelt til indendørs brug. Bemærk, at produktet ikke er modstandsdygtigt over for vand, og derfor bør det ikke placeres i våde omgivelser.

Det integrerede lyskilde gør installationen let og problemfri, så du hurtigt kan nyde godt af det behagelige lys i dit hjem. System Shift Smart Hangit Ophængt Skinne Lys er den perfekte løsning for dig, der ønsker høj kvalitet, lang levetid og smart funktionalitet i din belysning.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 584,00

- +

  • CCT (Varm til Kold Hvid)
  • Via Smart Home

Sendes inden for 6-8 dage
 
Produkt information
Lys
Lysstyrke800 lumens
Spredning25 grader
RA>= 90
Forventet levetid L8050.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug12w
Spænding48V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Bredde297 mm.
Dybde40 mm.