Spectrum SHIFT samler til skinner
Sort

sp.WLD+40022
Ny

Billigst på PriceRunner
Denne samler bruges til at samle og viderefører strømmen fra skinne til skinne i SHIFT serien. Samleren monteres let oppe i SHIFT skinnen.


Hvad er SHIFT?

SHIFT serien fra SpectrumLED er en smart og innovativ belysningsløsning. SHIFT er et slankt og elegant skinnesystem, der tilbyder den perfekte kombination af stil og funktionalitet. Et bredt udvalg af lamper og belysning kan nemt klikkes på og rykkes langs skinnen, hvilket giver dig ubegrænsede muligheder.

Læs mere om SHIFT - se hele kataloget: 2023 katalog


SHIFT serien er definitionen på funktionalitet og alsidighed. Det fleksible design betyder, at du nemt kan justere belysningen til at passe til forskellige arrangementer og aktiviteter i dit hjem.

Får du mange gæster og har behov for at flytte dit spisebord? Med et SHIFT-system kan du nemt flytte lampen over spisebordet med. Har du brug for et mere koncentreret lys til et projekt? Med SHIFT kan du f.eks. nemt skifte din pendellampe ud med et spot.

Hele SHIFT serien fås i sort eller hvid og har et lækkert nordisk og minimalistisk design, som passer perfekt ind i alle hjem. Det brede udvalg af lamper og belysning sikrer, at der er noget for enhver smag og ethvert behov.


Dimensioner: 19 x 132 x 17 mm.

Flere detaljer

DKK 30,00

- +

På lager.
 
Produkt information
Lys
Effekt og spænding
Dimensioner
Højde132 mm.
Bredde19 mm.
Dybde17 mm.
Iframe