Spectrum SHIFT pendel 12W
Sort, RA90, 30 cm

sp.WLD+40006
Ny

Billigst på PriceRunner

Den sorte Spectrum SHIFT pendel er ikke bare en almindelig lampe - den er en del af det elegante og nordiske SHIFT system. Med sit slanke design og høje farvegengivelsesindeks på 90 giver den et behageligt og naturligt lys.

  • Slankt og nordisk design, der passer perfekt ind i enhver indretning
  • Nem at flytte og klikke fast i SHIFT systemet
  • Lysstyrken på 12W giver et kraftigt lys
  • Farvegengivelsesindeks på 90 sikrer, at farverne fremstår klare og naturlige
  • Med en spredningsvinkel på 25 grader fokuseres lyset præcist der, hvor det er nødvendigt
  • Fleksibel ledning, hvor du selv kan vælge længden


Hvad er SHIFT?

SHIFT serien fra SpectrumLED er en smart og innovativ belysningsløsning. SHIFT er et slankt og elegant skinnesystem, der tilbyder den perfekte kombination af stil og funktionalitet. Et bredt udvalg af lamper og belysning kan nemt klikkes på og rykkes langs skinnen, hvilket giver dig ubegrænsede muligheder.

Læs mere om SHIFT - se hele kataloget: 2023 katalog


SHIFT serien er definitionen på funktionalitet og alsidighed. Det fleksible design betyder, at du nemt kan justere belysningen til at passe til forskellige arrangementer og aktiviteter i dit hjem.

Får du mange gæster og har behov for at flytte dit spisebord? Med et SHIFT-system kan du nemt flytte lampen over spisebordet med. Har du brug for et mere koncentreret lys til et projekt? Med SHIFT kan du f.eks. nemt skifte din pendellampe ud med et spot.

Hele SHIFT serien fås i sort eller hvid og har et lækkert nordisk og minimalistisk design, som passer perfekt ind i alle hjem. Det brede udvalg af lamper og belysning sikrer, at der er noget for enhver smag og ethvert behov.


Produktbeskrivelse:

Spectrum SHIFT pendel 12W er en elegant og moderne lampe i farven sort, der vil tilføje stil og funk til ethvert rum. Med sit fokuserede lys på 25 grader og en lysstyrke på 1130 lumens, giver denne pendel et kontrolleret og klart lys, der kan skabe en behagelig atmosfære i rummet.

Det særlige ved denne pendel er dens ekstra høje lyskvalitet, som opnås med en RA værdi på imponerende 90-95. Dette sikrer, at lyset er levende og naturligt, og at alle farver vises flot og sprudlende. Uanset om det er til hjemmet, kontoret eller andre krævende situationer, vil denne pendel levere en lyskvalitet, der er tilstrækkelig og imponerende.

Spectrum SHIFT pendel 12W er fremstillet med LED af den højeste kvalitet for at sikre lang og sikker drift i op til 50.000 timer. Den minimale faldrate i lysstyrke sikrer, at lampen vil give et klart og effektivt lys i lang tid fremover. Pendelens professionelle og driftssikre driver samt dens gode køling bidrager også til den forventede lange levetid for hele produktet.

Lampen har dimensioner på 297 x Ø40 mm, hvilket gør den velegnet til mange forskellige rum og installationer. Den har en beskyttelsesklasse på IP20, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand og er bedst egnet til indendørs brug.

En ekstra fordel ved denne pendel er, at den har en integreret lyskilde, hvilket betyder, at der ikke er behov for at købe en separat pære. Dette gør installationen og brugen af pendlen endnu mere bekvem og enkel.

Flere detaljer

DKK 347,00

- +

På lager.
 
Produkt information
Lys
KulørVarm hvid
Varm hvid kulør3000K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke1130 lumens
Spredning25 grader
RA>= 90
Forventet levetid L8050.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug12w
Spænding48V
Dimensioner
Højde297 mm.
Diameter40 mm.
MaterialeAl+PC
Iframe