System Shift Smart Spot S
Ø35x142x106mm, 6W, 24°, Sort, CCT, dæmpbar

Ny

Billigst på PriceRunner

Oplev den ultimative belysningsløsning med System Shift Smart Spot S, som kombinerer avanceret teknologi og elegant design for at skabe den perfekte atmosfære i ethvert rum.

  • Justerbar farvetemperatur (CCT): Skift nemt mellem varm, neutral og kold hvid for at tilpasse stemningen.
  • Dæmpbar: Juster lysstyrken for at skabe den ønskede atmosfære med lethed.
  • Nem installation: Monteres let på skinne, hvilket gør det fleksibelt for enhver indretningsstil.


Effektiv belysning med System Shift Smart Spot S

System Shift Smart Spot S er en innovativ og smart belysningsløsning, der giver dig enestående kontrol over lyset i dit hjem eller kontor. Med en effekt på 6W og tilslutning til 48V forsyning, er dette Smart Spot S ideelt til at skabe en behagelig atmosfære med præcis belysning.

Fokuseret lys med høj lyskvalitet

Denne Smart Spot S har en lysstyrke på 350 lumens og et fokuseret lys på 24 grader, hvilket sikrer et kontrolleret og behageligt lys. Med en RA værdi på 90-95, er lyskvaliteten ekstra høj og sikrer, at alle farver vises levende og naturligt, selv i krævende situationer.

Dæmpbar via Smart Home

System Shift Smart Spot S er dæmpbar via kompatibel smart home styring, hvilket giver dig mulighed for at tilpasse lysstyrken efter behov. Bemærk, at det ikke er muligt at bruge en traditionel vægdæmper med denne Smart Spot S.

Længere levetid og pålidelighed

Med LED af høj kvalitet og en professionel driver sikrer System Shift Smart Spot S en lang levetid på op til 50.000 timer med minimalt fald i lysstyrke. Den gode køling og pålidelige komponenter gør dette produkt til en langsigtet investering.

Kompakte dimensioner og integreret lyskilde

System Shift Smart Spot S har dimensionerne 178 x 35 x 140 mm og er designet til nem installation og brug. Med en integreret lyskilde er denne Smart Spot S en praktisk og moderne belysningsløsning.

IP20-klassificeringen gør denne Smart Spot S velegnet til indendørs brug, men den er ikke modstandsdygtig over for vand. Med en 5 års producentgaranti kan du være sikker på kvaliteten og pålideligheden af dette produkt.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 467,00

- +

  • CCT (Varm til Kold Hvid)
  • Via Smart Home

Sendes inden for 6-8 dage
 
Produkt information
Lys
Lysstyrke350 lumens
Spredning24 grader
RA>= 90
Forventet levetid L8050.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug6w
Spænding48V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde35 mm.
Bredde178 mm.
Dybde140 mm.