SYSTEM shift smart
Hangit, nedhængt, skinne, lys, Ø40x297 (900mm kabel), 12W, 25°, hvid, CCT/Dim

Ny

Billigst på PriceRunner


Effektiv og stilfuld nedhængt skinnelys

Dette smarte SYSTEM shift smart Hangit nedhængte skinnelys er det ideelle valg, når du ønsker en effektiv belysningsløsning med et stilfuldt design. Med en effekt på 12W og tilslutning til en 48V forsyning, kan dette lys levere en lysstyrke på 800 lumens og et fokuseret lysstråle på 25 grader, hvilket giver dig mulighed for at skabe et kontrolleret lysmiljø.

Høj kvalitet og farverig belysning

Dette nedhængte skinnelys leverer en ekstraordinær høj lyskvalitet med en høj RA værdi90-95, hvilket sikrer levende og naturlige belysning, der viser alle farver på en flot og sprudlende måde. Med en 5 års producentgaranti og en forventet levetid på op til 50.000 timer, kan du være sikker på langvarig og pålidelig ydeevne fra dette produkt.

Smart Home kompatibilitet og bæredygtig teknologi

Dette skinnelys er dæmpbar via Smart Home, hvilket giver dig mulighed for at justere lysstyrken nemt og bekvemt via kompatible smart home styringer. Ved at bruge LED af højeste kvalitet sikres en lang og sikker drift med minimalt fald i lysstyrke. Kombineret med en professionel og driftssikker driver samt effektiv køling, er dette lys en bæredygtig og pålidelig belysningsløsning.

Dimensioner og beskyttelse mod vand

Dette nedhængte skinnelys har dimensioner på 297 x 40 mm og en IP20 klassificering, hvilket betyder at det ikke er modstandsdygtig over for vand. Med en integreret lyskilde er dette lys let at installere og bruge i en række forskellige indendørs miljøer.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 584,00

- +

  • CCT (Varm til Kold Hvid)
  • Via Smart Home

Sendes inden for 6-8 dage
 
Produkt information
Lys
Lysstyrke800 lumens
Spredning25 grader
RA>= 90
Forventet levetid L8050.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug12w
Spænding48V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Bredde297 mm.
Dybde40 mm.