System Shift Smart-Globe P nedhængt kugle skinne lys ø100 (815mm kabel), 5W 165° sort CCT/dæmp

Ny

Billigst på PriceRunner


Effektivt og stilfuldt kugle skinne lys

Dette Smart-Globe P nedhængte kugle skinne lys er en perfekt kombination af effektivitet og elegance. Med en effekt på 5W og mulighed for tilslutning til en 48V strømforsyning, leverer dette lys en imponerende lysstyrke på 300 lumens. Den høje spredning på 165 grader sikrer en jævn fordeling af lyset, hvilket gør det ideelt til både privat og professionel belysning.

Den ekstra høje lyskvalitet med en RA værdi på 90-95 betyder, at dette kugle skinne lys viser alle farver på en levende og naturlig måde. Uanset om det bruges i hjemmet, på kontoret eller i detailbutikken, vil dette lys opfylde selv de mest krævende belysningsbehov.

Med muligheden for at blive dæmpet via Smart Home, kan du nemt justere lysstyrken efter behov. Vær opmærksom på, at dette lys ikke kan dæmpes via en vægdæmper. Derudover er der en 5 års producentgaranti på produktet, som garanterer kvaliteten og holdbarheden.

Ved at bruge LED af højeste kvalitet opnår dette kugle skinne lys en forventet levetid på op til 50.000 timer med minimalt fald i lysstyrke. Den professionelle og driftssikre driver sikrer en stabil drift, mens den effektive køling bidrager til den lange levetid.

Med dimensioner på 100 mm passer dette kugle skinne lys perfekt til en lang række indendørs rum. Vær opmærksom på, at det har en IP20 klassifikation og derfor ikke er modstandsdygtigt over for vand.

Dette Smart-Globe P nedhængte kugle skinne lys kommer med en integreret lyskilde, hvilket betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om udskiftning af pærer. Det er et bekvemt og stilfuldt valg til din belysningsløsning.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 654,00

- +

  • CCT (Varm til Kold Hvid)
  • Via Smart Home

Sendes inden for 6-8 dage
 
Produkt information
Lys
Lysstyrke300 lumens
Spredning165 grader
RA>= 90
Forventet levetid L8050.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug5w
Spænding48V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Bredde100 mm.