System Shift Smart
Globe P

Ny

Billigst på PriceRunner


Effektiv og Smart Belysning

System Shift Smart, Globe P, Hængende Kugle Skinne Lys Ø100 (815mm Kabel) 5W 165° Hvid CCT/Dæmp er en intelligent løsning til belysning af dit hjem eller kontor. Med en effekt på 5W og tilslutning til en 48V forsyning, leverer denne hængende kugleskinne lys en imponerende lysstyrke på 300 lumens med en bred spredning på 165 grader. Dette sikrer en jævn og behagelig belysning i rummet.

Høj Lyskvalitet og Energiforbrug

Dette lysarmatur har en ekstraordinær lyskvalitet med en høj RA værdi på 90-95, hvilket giver et livligt og naturligt lys, der viser alle farver på en smuk og strålende måde. Lyskvaliteten opfylder også de mest krævende krav og sikrer en behagelig atmosfære i rummet. Derudover er denne kugleskinne lys dæmpbar via Smart Home-styring, hvilket giver dig fleksibilitet i at justere lysstyrken efter behov.

Længere Levetid og Sikker Drift

Med LED af højeste kvalitet, garanteres en lang og pålidelig drift med en forventet levetid på op til 50.000 timer med minimalt fald i lysstyrken. Den professionelle og pålidelige driver samt god køling sikrer en stabil ydeevne og lang levetid for hele produktet. Med en garanti på 5 år kan du være sikker på kvaliteten af dette lysarmatur.

Tekniske Specifikationer

  • Dimensioner: 100 mm
  • IP-rating: IP20 (Ikke modstandsdygtig over for vand)
  • Tilslutning: Integreret lyskilde

Samlet set er System Shift Smart, Globe P, Hængende Kugle Skinne Lys et belysningsvalg, der kombinerer stilfuldt design, høj lyskvalitet og energieffektivitet. Med muligheden for at styre belysningen via Smart Home, er dette lysarmatur en smart og praktisk løsning til enhver indretning.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 631,00

- +

  • CCT (Varm til Kold Hvid)
  • Via Smart Home

Sendes inden for 74-76 dage
 
Produkt information
Lys
Lysstyrke300 lumens
Spredning165 grader
RA>= 90
Forventet levetid L8050.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug5w
Spænding48V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Bredde100 mm.