SYSTEM SHIFT SMART
Skinnelys Ø100x130mm 5W 165° Sort CCT/Dæmp.

Ny

Billigst på PriceRunner


Effektiv og intelligent belysning

SYSTEM SHIFT SMART Skinnelys er en innovativ og smart belysningsløsning med et slankt og stilfuldt design. Med en effekt på 5W og en lysstyrke på 300 lumens, er dette skinnelys ideelt til forskellige belysningsbehov i hjemmet eller på kontoret.

Avanceret lyskvalitet

Med en imponerende lyskvalitet og en RA værdi på 90-95, giver dette skinnelys en levende og naturtro lysoplevelse. Farver vises klart og præcist, hvilket gør det perfekt til selv de mest krævende situationer. Den ekstra høje spredning på 165 grader sikrer desuden en jævn fordeling af lyset.

Praktisk og brugervenlig

Dette skinnelys kan tilsluttes til en 48V forsyning og er dæmpbar via Smart Home, hvilket giver dig mulighed for at justere lysstyrken efter behov. Vær opmærksom på, at det ikke er muligt at dæmpe lyset via en vægdæmper.

Længere levetid og pålidelig drift

Takket være brugen af LED af højeste kvalitet og en professionel driver, kan du forvente en lang levetid på op til 50.000 timer med minimalt fald i lysstyrke. Den gode køling sikrer desuden en stabil og pålidelig drift i mange år.

Specifikationer og garanti

Med dimensioner på 130 x 100 mm og en IP20 klassificering, er dette skinnelys velegnet til indendørs brug. Produktet kommer med 5 års producentgaranti, så du kan være tryg ved dit køb.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 654,00

- +

  • CCT (Varm til Kold Hvid)
  • Via Smart Home

Sendes inden for 6-8 dage
 
Produkt information
Lys
Lysstyrke300 lumens
Spredning165 grader
RA>= 90
Forventet levetid L8050.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug5w
Spænding48V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Bredde130 mm.
Dybde100 mm.