System Shift Smart- SKINNE Lyse Ø100x130mm 5W 165° Hvid CCT/Dim

Ny

Billigst på PriceRunner


Effektiv og smart belysning til dit hjem

Dette Smart SKINNE LED lys er den perfekte løsning til at skabe en behagelig og energieffektiv belysning i dit hjem. Med en effekt på 5W og tilslutning til 48V forsyning, er dette lysarmatur både miljøvenligt og økonomisk.

Oplev enestående lyskvalitet

Med en lysstyrke på 300 lumens og en spredningsvinkel på 165 grader, får du en jævn og behagelig belysning i rummet. Den høje lyskvalitet med en RA værdi på 90-95 sikrer en levende og naturlig lysoplevelse, der viser alle farver i deres bedste lys. Uanset om det er til afslapning i stuen, arbejde på kontoret eller madlavning i køkkenet, er dette lysarmatur perfekt til enhver situation.

Fleksibel og smart dæmpning

Dette Smart SKINNE lys er dæmpbar via Smart Home, hvilket giver dig mulighed for at justere lysstyrken efter behov og stemning. Bemærk, at det ikke er muligt at dæmpe lyset via en traditionel vægdæmper. Med muligheden for Smart Home styring får du en mere fleksibel og brugervenlig belysningsløsning.

Lavt vedligeholdelsesbehov og lang levetid

Ved at benytte LED af højeste kvalitet sikres en lang og pålidelig drift med en forventet levetid på op til 50.000 timer. Kombineret med en professionel og pålidelig driver samt effektiv køling, kan du nyde godt af dette lysarmatur i mange år uden at opleve fald i lyskvaliteten.

Kompakt og stilfuldt design

Med dimensioner på 130 x 100 mm passer dette Smart SKINNE lys perfekt ind i ethvert rum. Den hvide finish og enkelte design gør det nemt at integrere armaturet i din eksisterende indretning.

Vandafvisende og integreret lyskilde

Dette lysarmatur har en IP20 klassifikation, hvilket betyder at det er beskyttet mod indtrængning af støv, men ikke mod vand. Det integrerede lyskilde gør det nemt at installere armaturet uden besvær med udskiftning af pærer.

Med 5 års producentgaranti kan du roligt investere i dette Smart SKINNE lys, der ikke kun giver dig en behagelig belysning, men også en langvarig og pålidelig lyskilde til dit hjem.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 631,00

- +

  • CCT (Varm til Kold Hvid)
  • Via Smart Home

Sendes inden for 6-8 dage
 
Produkt information
Lys
Lysstyrke300 lumens
Spredning165 grader
RA>= 90
Forventet levetid L8050.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug5w
Spænding48V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Bredde130 mm.
Dybde100 mm.