System Shift Smart-Grid L
skinne lys 404mm, 22W, 35°, hvid, CCT/dæmp.

Ny

Billigst på PriceRunner


Effektiv og intelligent belysning

System Shift Smart-Grid L er en skinnelys med en længde på 404mm og en effekt på 22W, der giver et kraftfuldt og fokuseret lys med en spredningsvinkel på 35°. Den klare, hvide lysfarve og muligheden for regulerbar farvetemperatur (CCT) og dæmpning gør denne skinne lys ideel til at skabe den perfekte atmosfære i ethvert rum.

Overlegen lyskvalitet og lang levetid

Med en lysstyrke på 1200 lumens og en farvegengivelsesindeks (RA) på 90-95, sikrer System Shift Smart-Grid L en høj kvalitet belysning, der viser farverne på en levende og naturlig måde. Den indbyggede LED-teknologi har en forventet levetid på op til 50.000 timer, hvilket giver dig langvarig og pålidelig belysning uden behov for hyppig udskiftning.

Fleksibel styring og smart-home integration

Du kan nemt styre og tilpasse belysningen med dæmpningsfunktionen, der er kompatibel med Smart Home systemer. På den måde kan du justere lysstyrken efter behov og skabe den ønskede stemning i rummet. Bemærk dog, at dæmpning via vægdæmper ikke er mulig på dette produkt.

Holdbar og pålidelig konstruktion

System Shift Smart-Grid L er designet med en integreret lyskilde og en professionel driver, der sikrer stabil og sikker drift. Produktet kommer med en 5 års producentgaranti, der giver dig ekstra tryghed og beskyttelse mod eventuelle defekter.

Kompakt og elegant design

Med dimensioner på 440 x 23 x 42 mm passer System Shift Smart-Grid L nemt ind i ethvert interiør, og den slanke profil giver et stilrent udtryk. Den IP20 klassificering gør produktet velegnet til indendørs brug, men det bør undgås at udsættes for direkte vand.

Samlet set tilbyder System Shift Smart-Grid L en kombination af effektiv belysning, høj kvalitet og lang levetid, der gør den til et ideelt valg til både private hjem og professionelle miljøer.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 678,00

- +

  • CCT (Varm til Kold Hvid)
  • Via Smart Home

Sendes inden for 6-8 dage
 
Produkt information
Lys
Lysstyrke1200 lumens
Spredning40 grader
RA>= 90
Forventet levetid L8050.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug22w
Spænding48V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde23 mm.
Bredde440 mm.
Dybde42 mm.