System Shift Smart-Line Skinne 22W Sort

Ny

Billigst på PriceRunner


Effektiv belysning med System Shift Smart-Line Skinne 22W Sort

System Shift Smart-Line Skinne 22W Sort er en effektiv og stilfuld belysningsløsning til dit hjem eller kontor. Med en effekt på 22W og mulighed for tilslutning til en 48V forsyning, giver denne skinne en lysstyrke på hele 1200 lumens. Den brede spredning på 100 grader sikrer en jævn og ensartet fordeling af lyset, hvilket er ideelt til rum, hvor en god belysning er vigtig.

Denne Smart-Line Skinne har en ekstra høj lyskvalitet med en imponerende RA værdi på 90-95. Dette betyder, at lyset er levende og naturligt, og alle farver vises klar og skarpt. Med denne høje lyskvalitet er denne belysningsløsning ideel selv i krævende situationer, hvor præcision og nøjagtighed er vigtig.

Denne Smart-Line Skinne er dæmpbar via Smart Home, hvilket giver dig mulighed for at justere lysstyrken efter behov. Bemærk, at denne funktion kun er kompatibel med Smart Home-styring, og det er ikke muligt at dæmpe lyset via en almindelig vægdæmper.

Med en 5 års producentgaranti er du sikret, at denne belysningsløsning er af høj kvalitet og holdbarhed. Ved at bruge LED af den bedste kvalitet forventes en lang levetid på op til 50.000 timer med minimalt fald i lysstyrke. Kombineret med en professionel driver og effektiv køling, kan du stole på, at dette produkt vil holde i mange år fremover.

Denne Smart-Line Skinne har dimensioner på 902 x 23 x 42 mm og har en IP20 klassificering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Produktet har en integreret lyskilde, hvilket gør det nemt at installere og bruge.

Med System Shift Smart-Line Skinne 22W Sort får du en kvalitetsbelysningsløsning, der sikrer optimal belysning og stilfuldt design. Uanset om det er til hjemmet eller kontoret, vil denne belysningsskinne opfylde dine behov og skabe den rette stemning og atmosfære.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 701,00

- +

  • CCT (Varm til Kold Hvid)
  • Via Smart Home

Sendes inden for 74-76 dage
 
Produkt information
Lys
Lysstyrke1200 lumens
Spredning100 grader
RA>= 90
Forventet levetid L8050.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug22w
Spænding48V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde23 mm.
Bredde902 mm.
Dybde42 mm.