System Shift Smart-Line S Skinne
Lys 304mm, 8W, 100°, Hvid, CCT/Dæmp.

sp.21745
Ny

Billigst på PriceRunner


Effektiv og kvalitetsrig belysning

System Shift Smart-Line S Skinne er en innovativ og intelligent måde at belyse dine rum på. Med en effekt på 8W, der svarer til 10W, og tilslutning til en 48V forsyning, giver denne skinne et kraftfuldt lys, der lyser op i ethvert rum.

Fremragende lyskvalitet

Med en lysstyrke på 400 lumens og en imponerende spredning på 100 grader sikrer denne skinne en jævn fordeling af lyset. Den ekstra høje lyskvalitet med en RA værdi på 90-95 giver et levende og naturligt lys, der fremhæver alle farver på en smuk og sprudlende måde. Uanset om det er til hjemmet eller til professionelle miljøer, kan man regne med tilfredsstillende lyskvalitet.

Lang levetid og pålidelighed

Med brug af LED af højeste kvalitet, kan denne skinne forventes at have en lang og sikker drift op til 50.000 timer, med minimalt fald i lysstyrke. Kombineret med en professionel og driftssikker driver samt god køling, garanteres en lang levetid for hele produktet. Med en 5 års producentgaranti kan man være sikker på at få mest muligt ud af denne skinnelysning.

Specifikationer og egenskaber

Med dimensioner på 304 x 23 x 42 mm passer denne skinne let ind i forskellige rum. Den har en IP20-klassifikation, hvilket betyder at den ikke er modstandsdygtig over for vand, og derfor bedst egnet til indendørs brug. Skinnehøjttaleren har også en integreret lyskilde, hvilket betyder at den er klar til brug efter installation.

System Shift Smart-Line S Skinne er en pålidelig og effektiv løsning til belysning af dine rum, med fokus på kvalitet, holdbarhed og performance. Med et stilfuldt design og imponerende funktioner, er denne skinne et fantastisk valg til ethvert belysningsbehov.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 374,00

- +

Sendes inden for 6-8 dage
 
Produkt information
Lys
Lysstyrke400 lumens
Spredning100 grader
RA>= 90
Forventet levetid L8050.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug10w
Spænding48V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde23 mm.
Bredde304 mm.
Dybde42 mm.
Iframe