V-Tac Solcelle lyskæde med 10 stk. 1W pærer
2 meter, IP44, inkl. lyskilde

Nedsat pris!
Ny

Billigst på PriceRunner

Lyskæden er det perfekte valg til at oplyse din terrasse eller udestue. Denne lyskæde er designet med 10 varm hvide pærer, der skaber en hyggelig atmosfære. Med en længde på 2 meter.

  • IP44 vandtæt: Kan modstå regn og fugt, hvilket gør den velegnet til udendørsbrug.
  • Inkluderet lyskilde: Du behøver ikke at købe ekstra pærer, da de medfølger i pakken.

Giv din terrasse eller udestue et elegant og hyggeligt udseende med V-Tac LED Solcelle lyskæde. Det er den perfekte løsning til at skabe stemning og belysning udendørs.


Lys op din have med V-Tac Solcelle lyskæde

Med V-Tac Solcelle lyskæde kan du skabe en hyggelig atmosfære i din have, på altanen eller på terrassen. Denne lyskæde kommer med 10 stk. 1W pærer, som giver en samlet lysstyrke på 100 lumens. Den høje spredning på 300 grader sikrer en jævn fordeling af lyset, så du kan nyde en behagelig belysning over et stort område.

Varm hvidt lys for afslapning

V-Tac Solcelle lyskæde er tilgængelig i varm hvid (3000K), hvilket skaber en varm og afstressende atmosfære. Dette varme lys er med til at skabe en hyggelig stemning, som gør det perfekt til afslapning og hygge både indendørs og udendørs.

Robust design til udendørs brug

Med en IP44-klassificering kan denne lyskæde tåle fugtig luft og vandstænk på fronten. Det gør den ideel til udendørs brug, da den kan modstå de udfordringer, som kommer med at være placeret i haven eller på terrassen.

Med en længde på 2 meter kan du let placere lyskæden, hvor du ønsker det, og den solcelledrevne funktion gør den energieffektiv og miljøvenlig. Med V-Tac Solcelle lyskæde kan du skabe en smuk belysning i dit udendørs rum og nyde de varme, hyggelige toner, uanset om det er til en havefest eller en stille aften derhjemme.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

V-Tac Europas 3 største LED producent

Flere detaljer

Før: DKK 185,00

-20%

DKK 148,00

- +

  • Varm

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Varm hvid kulør3000K
Lysstyrke100 lumens
Spredning300 grader
Forventet levetid L8020.000 timer
Effekt og spænding
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
MaterialePVC+Plastik
Iframe