V-Tac 15W Solcelle væglampe LED
Sort, sensor, IP65

Ny

Billigst på PriceRunner

Opgrader dit udendørsområde med V-Tac 15W LED Solcelle væglampen. Denne sorte væglampe er udstyret med en sensor og har en høj IP65 beskyttelsesgrad, hvilket gør den velegnet til udendørs brug.

  • Op til 80 timers belysning på kun 5 timers solopladning
  • Sensor med op til 8 meters radius, som sikrer at lyset tændes, når der er bevægelse i nærheden
  • IP65 beskyttelsesgrad, der gør lampen modstandsdygtig over for vand og støv
  • 2 forskellige lysvarianter, så du kan vælge det ideelle lys til dit område

Denne V-Tac væglampe er en pålidelig og energibesparende løsning til at oplyse din have, terrasse eller indkørsel. Den solcelledrevne funktion gør den både miljøvenlig og omkostningseffektiv. Med dens sensor og langvarige batteri vil den altid lyse op i mørket, når du har brug for det.


V-Tac 15W LED Solcelle væglampe - Sort, sensor, IP65

Denne V-Tac 15W LED Solcelle væglampe er perfekt til udendørs belysning af dit hjem eller have. Lampen er udstyret med en sensor, der registrerer bevægelse og tænder lyset automatisk, hvilket gør den ideel som sikkerhedsbelysning. Med en lysstyrke på 2000 lumens vil lampen lyse op selv de mørkeste hjørner af din ejendom.

Med 3 års producentgaranti kan du være sikker på kvaliteten af denne lampe. Den er også IP65-klassificeret, hvilket betyder, at den er beskyttet mod vandstænk og regn. Du kan trygt montere den udendørs uden at bekymre dig om vejret. Dimensionerne på lampen er 294 x 236 mm, hvilket gør den til en kompakt og stilfuld tilføjelse til enhver udendørs indretning.

Lampen findes i to forskellige farvetemperaturer: 4000K og 6000K. Den første giver en mere neutral hvid belysning, mens den sidste giver en køligere, mere blålig belysning. Du kan vælge den variant, der passer bedst til dit behov og præference.

En af fordelene ved denne lampe er, at den kommer med en integreret lyskilde. Dette betyder, at du ikke behøver at købe og installere separate pærer. Lampen er klar til brug lige ud af æsken, hvilket gør installationen hurtig og nem.

Med sit stilfulde design og holdbare konstruktion er denne V-Tac 15W LED Solcelle væglampe den ideelle løsning til effektiv og energibesparende udendørs belysning. Giv dit hjem eller have et tryg og indbydende udseende med denne pålidelige lampe.

V-Tac Europas 3 største LED producent

Flere detaljer

DKK 754,00

- +

  • 2-i-1

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Neutral hvid kulør4000K
Kold hvid kulør6000K
Lysstyrke2000 lumens
Effekt og spænding
Dimensioner
Højde236 mm.
Bredde294 mm.
MaterialeABS+PC
Iframe