Nymphea Sort Hvid Ringe 40W
Varm hvid 230V 115° IP54 Ø485x70 Hvid / Sort Rundt med sensor

Ny

Billigst på PriceRunner


Effektiv og stilfuld belysning med Nymphea Sort Hvid Ringe 40W

Nymphea Sort Hvid Ringe 40W er en fantastisk belysningsløsning med et elegant design og imponerende tekniske specifikationer. Med en effekt på 40W og tilslutning til en 230V forsyning, leverer denne lampe en imponerende lysstyrke på 3200 lumens.

Den store spredning på 115 grader sikrer en jævn fordeling af lyset, hvilket gør den ideel til større rum, hvor en ensartet belysning er vigtig. Desuden har lampen en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, hvilket betyder, at den viser alle farver på en flot og ægte måde.

Lampen kommer i en varm hvid kulør, som er kendt for at skabe en behagelig og afstressende atmosfære. Det varme lys bidrager til en hyggelig stemning, som gør den perfekt til rum, hvor man ønsker at skabe en indbydende og hyggelig atmosfære.

Med dimensioner på 485 x 70 mm passer denne lampe perfekt til en række forskellige interiørstilarter. Desuden er den IP54-klassificeret, hvilket betyder, at den tåler fugtig luft og vandstænk på fronten. Dette gør den velegnet til badeværelser, udendørsområder eller andre steder, hvor der kan være behov for ekstra beskyttelse mod fugt.

Denne lampe kommer desuden med en integreret lyskilde, så du ikke behøver at bekymre dig om at købe pærer separat. Med sit stilfulde og moderne design og imponerende funktioner er Nymphea Sort Hvid Ringe 40W den perfekte belysningsløsning til dit hjem, kontor eller virksomhed.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 642,00

- +

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

Sendes inden for 6-8 dage
 
Produkt information
Lys
Lysstyrke3200 lumens
Spredning115 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug40w
Spænding230V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Bredde485 mm.
Dybde70 mm.
MaterialePC
Iframe